Laite-, palvelu- ja ohjelmistosopimusten toiminnanohjausjärjestelmä

AGO247 tarjoaa IT-palveluntarjoajille uudenalaisen tavan operoida ja hallita asiakassopimuksiaan mahdollistaen heille samalla merkittävän lisätuoton. Pilvipohjainen ratkaisumme on tehty kiinteässä yhteistyössä Hurja Solutions Oy:n kanssa, joka on osoittanut olevansa kokoaan suurempi tekijä tällä alalla!

Tarve

Yrityksellä oli tarve helpottaa tuhansien asiakkuuksien leasing-sopimusten ja -kohteiden hallintaa sähköisellä työkalulla. Asiakkuuksien, sopimusten elinkaaren, laitteiden ja laskutuksen hallinta oli jakautunut useaan eri järjestelmään. Haasteena oli tällöin ydinliiketoiminnan hitaat prosessit, tiedon kulku ja usean eri järjestelmän kustannukset.

Ratkaisu

AGO247 Oy:lle toteutettiin toiminnanohjausjärjestelmä räätälöitynä ohjelmistona. Verkkopohjaiseen ratkaisuun on yhdistetty kaikki toiminnallisuudet, ja laskutus on automatisoitu integraation kautta.

Hyödyt

Toteutettu järjestelmä korvasi käytössä olleet, hankalasti ajan tasalla pidettävät Excel-taulukot. Järjestelmä mahdollistaa koko sopimuksen elinkaaren hallinnan; sopimuksen luonnista automaattiseen laskutukseen ja sopimuksen päättämiseen. Räätälöidyt toiminnallisuudet mahdollistavat työn sujuvuuden ja tehokkuuden.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.