Näkyvyyttä tuotemerkeille verkkosivuston uudistuksella

Yhteistyö Hurjan kanssa meni todella hyvin: saimme toiveidemme mukaiset ominaisuudet sivustolle, minkä lisäksi projekti pysyi loistavasti aikataulussa. Parasta edelliseen sivustoon verrattuna on se, että uusi sivusto palvelee kuluttajia paremmin ja on meille kätevämpi päivittää ja ylläpitää. Olemme erittäin tyytyväisiä! Suosittelemme lämpimästi Hurjaa.

Vitaseege on suomalainen myynti- ja markkinointiyritys, joka vastaa useiden kansainvälisten ruoka- ja päivittäistuotteiden jakelusta ja markkinoinnista.

Tarve

Vanhoilla nettisivuilla tuotteet oli jaoteltu ainoastaan kahteen kategoriaan, jonka vuoksi edustetut tuotemerkit eivät päässeet tarpeeksi hyvin esille ja sivuston käyttökokemus oli heikko. Asiakas teki muutoksia myös oman tuotehallintansa kategorisointiin, joten sama ryhmittely haluttiin tuoda myös nettisivuille. Samaan projektiin yhdistettiin myös verkkosivujen kokonaisuudistus.

Ratkaisu

Uusilla nettisivuilla kaikki Vitaseegen tuotteet on kategorisoitu tuotemerkin mukaan. Kokonaisratkaisun selkeyteen kiinnitettiin erityisesti huomiota, sillä käsiteltävänä oli suuri määrä tuotteita useiden eri brändien alla. Päämäärä koko projektissa olikin tuotemerkkien näkyvyyden lisääminen ja tuotekatalogin selkeyttäminen, johon päästiin toteuttamalla katalogityyppinen sivusto selkeällä tuoteryhmittelyllä ja hyvillä hakutoiminnoilla. Sivustolla on joka brändillä oma sivu, jossa esitetään kaikki kyseisen merkin tuotteet. Tuotteilla on omat alasivunsa, joilla on kerrottu tarkat tuotetiedot.

Sivusto on rakennettu WordPressin päälle käyttäen Sage-aloitusteemaa ja toteuttamalla katalogitoiminnallisuudet Vue.js JavaScript-frameworkin avulla. Taustalla on täysin WordPressin räätälöity tuotehallinta.

Hyödyt

Uusi sivusto sisältää paljon tietoa, tuotemerkkejä ja tuotteita helposti navigoitavassa muodossa. Tuotemerkit pääsevät näkyvästi esille, ja sivusto on myös hyvin hakukoneoptimoitu.

http://www.vitaseege.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.