Hurja Solutions Oy on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin

19.11.2021 08:21

Teetimme tänä syksynä ensimmäistä kertaa Great Place to Work®:in Trust Index -henkilöstötutkimuksen, jossa Hurjalle myönnettiin Great Place To Work® -sertifiointi.

Great Place to Work® -sertifiointi on luotettava ja globaalisti arvostettu tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, luottamukseen perustuvasta yrityskulttuurista ja sitoutuneisuudesta hyvän työpaikan rakentamiseen. Työntekijäkokemus on tutkittu anonyymillä Trust Index -henkilöstötutkimuksella, ja siksi sertifiointi perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Tutkitusti hurjan mahtava työpaikka

Henkilöstötutkimuksesta saimme tutkittua tietoa siitä, että työntekijämme pitävät Hurjaa kokonaisuudessaan mahtavana työpaikkana. Great Place to Work -väittämän ”kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” kohdalla hurjalaiset olivat 100 %:sesti samaa mieltä!

Kaikkien väittämien keskiarvo, eli Trust Index -kokonaispisteet taas olivat 94 %, mikä on myös loistava saavutus. Tulokset olivat siis hurjat, mutta saimme kuitenkin myös kiinni tärkeistä kehityskohteista, joihin porautumalla teemme Hurjasta tulevaisuudessa vielä entistäkin paremman työpaikan. Katso lisää Great Place to Work -yritysprofiilistamme!

Great Place to Work -väittämät visualisoituna: Great Place to Work -väittämä 100 % ja kaikkien väittämien keskiarvo 94 %.

Henkilöstötutkimus auttaa kehittämään Hurjasta parhaan työpaikan

Hurjan visiona on tarjota huippuosaamisella ratkaisuja maailmanluokan menestykseen. Kunnianhimoisessa tavoitteessamme osaaminen on kaiken lähtökohta. Se on kivijalka tarjoamillemme palveluille ja ratkaisuille, joilla mahdollistamme sekä oman että asiakkaidemme menestymisen. Tämä tarkoittaa tietysti myös sitä, että meidän täytyy pystyä pitämään huippuosaajat talossa ja saamme rekrytoitua heitä myös lisää jatkuvasti. Yksi strategisista valinnoistamme onkin vaatimattomasti olla paras työpaikka työntekijöillemme.

Arvot ohjaavat tekemistämme kohti tavoitteita ja yksi Hurjan tärkeimmistä arvoista on joukkuehenki. Joukkuehenki tarkoittaa meillä, että teemme töitä yhtenä joukkueena ja pelaamme samaan maaliin. Avoimuus ja kannustava työyhteisö ovat meille tärkeitä ja haluamme kokea onnistumisia yhdessä. Hurjalla me kunnioitamme toisiamme ja huolehdimme kukin omalta osaltamme työssä viihtymisestä.

Luotettavalla ulkopuolisen tekemällä tutkimuksella saamme laajan ymmärryksen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista, jonka avulla voimme kehittää Hurjasta parhaan työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät entistäkin paremmin. Tästä syystä toteutimme myös Great Place to Work®:in Trust Index -henkilöstötutkimuksen. Tyytyväiset työntekijät tarkoittavat myös tyytyväisiä asiakkaita ja mahdollistavat yrityksen kannattavan kasvun.

Lue myös aiemmasta hybridityötä käsittelevästä blogistamme työntekijöiden mietteitä siitä, millainen työnantaja Hurja on.

Sopisitko sinä Hurjaan joukkoomme? Heittäydy villiksi ja heitä meitä hakemuksella, sillä laajennamme jatkuvasti osaamistamme asiakastarpeiden kasvaessa.

Jätä avoin hakemus

Jätä yhteydenottopyyntö