Ylläpitopalvelut ja web hosting

Tuotamme ylläpitopalvelut yhteistyössä luotettavien konesalikumppaniemme kanssa. Tarjoamme ylläpitopalvelua useina erilaisina palvelupaketteina, joista löytyy sopiva niin pieneen kuin vaativampaankin tarpeeseen. Palvelinylläpidon voi valita helposti tukipalveluiden valikoiman ja vaaditun kapasiteetin mukaan.

Millaista ylläpitopalvelua tarvitset?

  • domainin nimipalvelut (DNS)
  • kevyt webhotelli kotisivuille
  • WordPress -ylläpitopalvelu sivuston huolenpidolla
  • verkkokaupan tai räätälöidyn web-sovelluksen ylläpito
  • tehokas ja luotettava virtuaalipalvelin
Kysy lisää vaihtoehdoista!

Kotisivujen ylläpito, webhotelli

Webhotelli on edullinen palvelu kotisivujen ja sähköpostin käyttämiseksi. Webhotellipalvelu sisältää luotettavilla palvelimilla sijaitsevan kotisivutilan sekä sähköpostipalvelun, verkkotunnuksen ylläpidon, tarvittavat tietokannat sekä hallintapaneelin toimintojen hallintaan. Valittavissa sopiva palvelutaso erilaisiin tarpeisiin. Webhotellipalvelun käyttäjä huolehtii itse verkkosivuston päivityksistä ja toimivuudesta, mutta tuotetuki auttaa tarvittaessa teknisiin ylläpitoasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Wordpress-ylläpitopalvelu ja Smart Kotisivutyökalu

WordPress-ylläpitopalvelu tarjoaa parasta ja huoletonta palvelua WordPress-julkaisujärjestelmää käyttäville sivustoille. Palvelu sisältää luotettavan palvelinylläpidon lisäksi sivuston teknisestä toimivuudesta huolehtimisen sekä tarvittavat päivitykset, kuten WordPress-asennuksen, ulkoasuteeman ja lisäosien päivitykset. Lisäksi palveluun kuuluu sivuston päivittämiseen liittyvä joustava ja ystävällinen tuotetuki puhelimitse ja sähköpostitse, arkisin kello 09-16. Myös Smart Kotisivutyökalu -alustalle toteutettujen sivustojen ylläpito sisältää automaattisesti aina kaikki edellämainitut asiat.

Asiakaskohtaiset ylläpitoratkaisut ja virtuaalipalvelimet

Toimitamme eritasoisia ratkaisuja asiakaskohtaisten web-sovellusten palvelinylläpitoon. Ylläpitopalvelu räätälöidään asiakkaan ja ylläpidettävän järjestelmän mukaisesti, niin alustana toimivan palvelinraudan ja -ohjelmistojen, kuin palvelutason ja vasteaikojenkin osalta. Tarjoamme verkkotilaa ja pilvipalvelua asiakkaan tarpeisiin räätälöitävänä palveluna. Oma virtuaalipalvelin on järkevä vaihtoehto, kun verkkopalvelulle tarvitaan eristetty, tehokas ja laajoilla mahdollisuuksilla varustettu palvelu.

Verkkotunnusten varaaminen

Toimimme FI-verkkotunnusvälittäjänä ja kauttamme saa myös kaikki muut verkkotunnukset. Varaamme verkkopalvelun verkkotunnukset eli domainit ja tarjoamme nimipalvelut palvelimillamme.

Sähköpostipalvelut

Tarjoamme nykyaikaiset, kotimaiset sähköpostipalvelut omalla verkkotunnuksella. Valittavissa on perussähköpostipalvelu autentikoivalla SMTP-palvelimella tai Microsoft Exchange-sähköpostipalvelut esimerkiksi jaetulla kalenteritoiminnallisuudella. Kaikki sähköpostipalvelut toimivat niin selaimella, erillisellä sähköpostiohjelmalla kuin tabletissa ja puhelimessakin.

SSL-sertifikaatit

SSL-suojauksen avulla verkkoliikenne salataan tehokkaalla SSL-salauksella. SSL-salaus vaaditaan, kun verkon yli siirretään esimerkiksi maksutietoja tai muuta arkaluonteista dataa. Palvelu vaatii myös SSL-sertifikaatin toimiakseen, jonka voimme toimittaa ja asentaa verkkopalveluun valmiiksi.

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus