Sivuston käyttöä koskeva tiedote

Hurja Solutions Oy:n (Y:2091955-9) osoitteessa www.hurja.fi sijaitsevaan www-sivuihin sovelletaan näitä käyttöehtoja.

Hurja Solutions Oy:n www-sivut on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Hurja Solutions Oy esittää www-sivut sellaisina kuin ne ovat. Hurja Solutions Oy ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai aineiston muuttamisen aiheuttamista vahingoista tai oikeudenmenetyksistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, ettei sivuja voida käyttää tai sivuille ei päästä. Hurja Solutions Oy voi muuttaa sivuja tai estää niiden käytön oman harkintansa mukaan. Hurja Solutions Oy ei vastaa Hurja Solutions Oy:n sivuilla sijaitsevien tai sivuilla esitettyjen linkkien kautta saatavilla olevista sivuista tai niillä olevista tiedosta millään tavalla.

Lähettämällä Hurja Solutions Oy:lle osoitettua tilaamatonta aineistoa esimerkiksi sähköpostin tai www-sivujen kautta käyttäjä samalla luovuttaa Hurja Solutions Oy:lle veloituksettoman käyttö- ja luovutusoikeuden lähettämäänsä aineistoon, jollei toisin ole sovittu. Käyttäjän lähettämiä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Smart Kotisivutyökalu ® on Hurja Solutions Oy:n rekisteröity tavaramerkki.

Tuetut selaimet:

  • Sivusto on optimoitu Internet Explorer -, Mozilla Firefox - sekä Google Chrome -selaimien uusimmille versioille.
  • Sivut ovat käytettävissä aiemmilla Internet Explorer versiolla, Opera, Netscape ja Safari-selaimilla mutta sivujen ulkoasu ja/tai toiminnot eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.
  • Sivut on suunniteltu hyödyntämään selaimien JavaScript-tukea. Mikäli JavaScript-tuki on pois päältä, eivät sivut välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.
Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus