Case: Ala-Peite Oy

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Verkkokauppa
  • OpenCart
  • Ohjelmointi

Asiakas

Ala-Peite Oy valmistaa teknisistä PVC-kankaista ja –materiaaleista mm. suoja- ja kuormapeitteitä, pressuovia, kuljetussuojia ja hallikatteita sekä uima-allaspusseja. Lisäksi yritys maahantuo uima-altaita ja allasvarusteita. Yrityksen toiminta on alkanut vuonna 1964 ja muuttunut voimakkaasti ajan mukana.

Projekti

Ala-Peitteen kotisivut ja kaksi verkkokauppaa uudistettiin perusteellisesti asiakkaita paremmin palveleviksi, sekä teknisesti ja visuaalisesti nykyaikaisiksi. Kotisivut suunniteltiin selkeiksi, mobiililaiteystävällisiksi ja toteutettiin Smart Kotisivutyökalu -alustalle. Kotisivujen tarkoituksena on tarjota perustieto yrityksestä ja ohjata käyttäjät verkkokauppoihin, joista löytyy tarkemmat tuotetiedot sekä ostotoiminnot. Verkkokaupat on toteutettu OpenCart -verkkokauppa-alustalle.

"Yrityksellämme on ollut nettisivut ja uima-allastarvikkeiden verkkokauppa vuodesta 2002. Kymmenisen vuotta sitten rinnalle tehtiin myös suojapeitteitä myyvä verkkokauppa, mutta sen jälkeen sivuille on tehty vain pienempiä päivityksiä. Sivut oli aika uudistaa kokonaan säilyttäen kuitenkin myös tuttua ilmettä, ja toiveita ja odotuksia uusien sivujen toiminnan kannalta oli paljon. Hurja Solutions osoittautui hyväksi valinnaksi sivujen toteuttajana paitsi ammattitaidon myös asiakaspalvelutaidon osalta. Kun sopiva yleisilme löydettiin, projekti eteni sujuvasti. Tarvitut ominaisuudet ja muutokset toteutettiin nopeasti ja näppärästi. Itse olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä, ja mikä tärkeintä, asiakkaat tuntuvat ottaneen uudet sivumme hyvin vastaan!”

- Leena Alanko, Ala-Peite Oy

www.alapeite.fi
www.allasmarket.fi
www.suojapeite.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus