Case: Apetit

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Smart Viestintätyökalu
  • Ohjelmointi
  • Responsiivisuus
  • Pilvipalvelut

Tausta

Apetit Oyj on yksi Suomen suurimmista elintarvikeyhtiöistä, jonka missiona on tarjota kuluttajille paikallisiin raaka-aineisiin perustuvia, terveellisiä ja maistuvia ruokaratkaisuja. Apetit haluaa tarjota kuluttajille kattavasti tuote- ja reseptitietoa myös netin kautta.

Ruokaratkaisuihin erikoistunut Apetit Ruoka Oy hallinnoi Apetit Oyj:n näkyvimpiä kuluttaja- ja ammattilais-verkkosivustoja.

Toteutus

Olemme toteuttaneet kaksi laajaa verkkosivustokokonaisuutta Apetitille: kuluttaja-asiakkaille www.apetit.fi -ja ammattilaisasiakkaille www.apetitammattilaiset.fi -palvelut. Molempien kokonaisuuksien lähtökohtana on ollut käyttäjien siirtyminen mobiilipäätelaitteilla selaamiseen, joten responsiivisuus on ollut tärkeää. Tuote- ja reseptirekisterien operointi ja niihin liittyvät hakutoiminallisuudet ovat räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan. Näiden lisäksi palveluissa on lukuisia asiakasta varten toteutettuja toiminallisuuksia.

Sosiaalinen media on ollut osa kuluttaja-asiakaskunnan tavoittamisen välineistä. Apetit on ottanut haltuun niin Facebookin kuin Instagramin ja tavoittaa niiden avulla suuren määrän aktiivisia nuoria ja aikuisia. Tätä varten olemme toteuttaneet mm. Instagram-seinän, johon tuodaan tietyillä hastageilla varustettuja kuvia Instagram-virrasta.

Perussivustojen lisäksi olemme toteuttaneet useita kampanjoita yhdessä mainostoimistojen kanssa niin pakastetuotteiden kuin kalatuotteiden ympärille.

www.apetit.fi
www.apetitammattilaiset.fi

Tulokset

”Apetit.fi verkkopalvelu on ollut Hurjan hyvässä hoidossa jo useita vuosia. Kesällä 2014 tehtiin täysuudistus, jossa kotisivut, aineistopankki sekä uutiskirjetyökalu päivitettiin vastaamaan tämän päivän laite- ja kuluttajavaatimuksia käyttäjämukavuutta unohtamatta. Projekti toteutui kustannustehokkaasti aikataulussaan ja lopputulos on saanut kiitosta.”

Miika Helenius, markkinointijohtaja, Apetit Oyj
Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus