Case: Apetit

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Smart Viestintätyökalu
  • Ohjelmointi
  • Responsiivisuus

Asiakas

Apetit Oyj on yksi Suomen suurimmista elintarvikeyhtiöistä, jonka missiona on tarjota kuluttajille paikallisiin raaka-aineisiin perustuvia, terveellisiä ja maistuvia ruokaratkaisuja. Apetit haluaa tarjota kuluttajille kattavasti tuote- ja reseptitietoa myös netin kautta.

Ruokaratkaisuihin erikoistunut Apetit Ruoka Oy hallinnoi Apetit Oyj:n näkyvimpiä kuluttaja- ja ammattilais-verkkosivustoja.

Projekti

Toteutimme kaksi laajaa verkkosivustokokonaisuutta Apetitille; kuluttaja-asiakkaille www.apetit.fi ja ammattilaisasiakkaille www.apetitammattilaiset.fi. Molempien kokonaisuuksien lähtökohtana oli mobiiliyhteensopivuuden varmistaminen, tuote- ja reseptirekisterien operointi ja niihin liittyvät hakutoiminallisuuksien räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan. Näiden lisäksi palveluissa on lukuisia muita asiakasta varten toteutettuja toiminallisuuksia. Perussivustojen lisäksi olemme toteuttaneet useita kampanjoita yhdessä mainostoimistojen kanssa niin pakastetuotteiden kuin kalatuotteiden ympärille.

”Apetit.fi verkkopalvelu on ollut Hurjan hyvässä hoidossa jo useita vuosia. Kesällä 2014 tehtiin täysuudistus, jossa kotisivut, aineistopankki sekä uutiskirjetyökalu päivitettiin vastaamaan tämän päivän laite- ja kuluttajavaatimuksia käyttäjämukavuutta unohtamatta. Projekti toteutui kustannustehokkaasti aikataulussaan ja lopputulos on saanut kiitosta.”

- Miika Helenius, markkinointijohtaja, Apetit Oyj

www.apetit.fi
www.apetitammattilaiset.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus