Case: Edustore

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Ohjelmointi
  • Ylläpitopalvelut

Asiakas

Kuntien Edustore on sähköisten oppimateriaalien keskitetty kauppapaikka ja jakelukanava esi- ja perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen sekä maahanmuuttajakoulutuksen käyttöön. Edustoren avulla eri sisällöntuottajien e-oppimateriaalit tuodaan suoraan kunnan käytössä olevaan verkko-oppimisalustaan (Edison, Moodle, Pedanet, Fronter, It’s Learning ja Opinaika), joten paikallisia integraatioita kustantajien oppimateriaaleihin ei tarvita.

Toteutus

Edustore on laaja projekti, jossa on toteutettu täysin asiakkaalle räätälöity sähköisten oppimateriaalien välitykseen tarkoitetu verkkopalvelu ja taustajärjestelmä. Suurten käyttäjämäärien palvelemiseksi järjestelmä toimii skaalautuvassa ja tietoturvallisessa ylläpitoympäristössä.

"Hurjan tiimi on hämmästyttänyt meidät positiivisesti useaan otteeseen. Heidän kykynsä vastata järjestelmämme kehittämisen tarpeisiin on ollut loistavaa! He eivät pelkästään toteuta määrityksiämme, vaan myös aktiivisesti osallistuvat suunnittelutyöhön. Olemme saaneet heiltä enemmän kuin mitä olemme osanneet vaatia."

- Tero Santala, toimitusjohtaja, Dikaios Oy


www.edustore.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus