case: kuopio tanssii ja soi

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Smart Viestintätyökalu

Asiakas

Kuopio Tanssii ja Soi on vanhin ja monipuolisin kansainvälinen tanssitaidefestivaali Pohjoismaissa. Se on perustettu vuonna 1970 ja se järjestetään vuosittain kesäkuussa. Viikon mittainen festivaali koostuu noin 100 pääesityksestä ja esittelee niin tuoreita tanssin virtauksia kuin vanhoja tuttavuuksiakin eri puolilta maailmaa. Lisäksi järjestetään tanssikursseja, toritapahtumia, taiteilijahaastatteluja ja muita tanssillisia ohjelmia.

Projekti

Tapahtuman kotisivut uudistettiin ilmeeltään raikkaiksi ja teknisesti nykyaikaisiksi. Sivuston tärkein käyttäjäryhmä on festivaalin kävijät, joten ohjelmistotarjonta tuotiin selkeästi esille ja lippujen ostaminen vaivattomaksi. Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin kotisivut on toteutettu käyttäen alustana Smart Kotisivutyökalua. Sivusto on suunniteltu päätelaiteriippumattomaksi, joten myös mobiililaitteilla selaaminen on sujuvaa. Festivaali käyttää sähköpostimarkkinoinnissa julkaisujärjestelmään lisäosana liitettävää uutiskirjetoiminnallisuutta, Smart Viestintätyökalua.

"Kuopio Tanssii ja Soi on tehnyt Hurjan kanssa yhteistyötä muutaman vuoden ajan. Alkuvuodesta 2016 avasimme uudistuneet kotisivumme. Hurjan kanssa olemme pystyneet kehittämään sitä entistä selkeämmäksi, nykyaikaisemmaksi ja paremmin asiakaskuntaamme palvelevaksi. Hallinnoijan kannalta sivuston toiminnallisuus on erinomaista. Yhteistyö on jämptiä ja miellyttävää."
 
- Anna Pitkänen, toiminnanjohtaja, Kuopio Tanssii ja Soi ry.

www.kuopiodancefestival.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus