Case: Kuopion alueen kauppakamari

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Ilmoittautumisjärjestelmä
  • Responsiivisuus

Asiakas

Kuopion alueen kauppakamari kuuluu maailmanlaajuiseen yli 12 000 kauppakamarin verkostoon, joka tukee elinkeinoelämän menestystä. Vuonna 1918 perustettu Kuopion alueen kauppakamari auttaa yrityksiä menestymään Pohjois-Savon, Joroisten sekä Heinäveden alueilla.

Projekti

Keskuskauppakamarin graafinen ohjeisto päivittyi vuonna 2015, joten uudistimme myös Kuopion alueen kauppakamarin verkkosivuston ilmeen sen mukaiseksi. Sivusto päivitettiin samalla tekniikaltaan nykypäivään, joten se toimii sujuvasti jokaisella päätelaitteella. Lisäominaisuutena sivustolla on Kuopion alueen kauppakamarin järjestämiä koulutuksia varten toteutettu ilmoittautumisjärjestelmä, jonka hallinta käy näppärästi samasta paikasta kuin muukin sivuston sisällönhallinta. Alustana on Smart Kotisivutyökalu.

"Yhteistyömme Hurja Solutions Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti. Hurja on suunnitellut ja toteuttanut kotisivu-uudistuksemme sekä responsiivisen verkkojulkaisun. Aikataulut ja budjetit ovat pitäneet, yhteydenpito on ollut mutkatonta ja laskutus pysynyt selkeänä ja kohtuullisena. Erityisesti arvostan sitä, että yhteydenottoihin on aina vastattu nopeasti."

- Viestintäsuunnittelija Pasi Ahtiainen, Kuopion alueen kauppakamari


www.kuopiochamber.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus