Case: Kuopion alueen kauppakamari

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Ohjelmointi
  • Ilmoittautumisjärjestelmä
  • Responsiivisuus

Tausta

Kuopion alueen kauppakamari kuuluu maailmanlaajuiseen yli 12 000 kauppakamarin verkostoon, joka tukee elinkeinoelämän menestystä. Vuonna 1918 perustettu Kuopion alueen kauppakamari auttaa yrityksiä menestymään Pohjois-Savon, Joroisten sekä Heinäveden alueilla.

Keskuskauppakamarin graafinen ohjeisto päivittyi vuonna 2015, joten päivitimme myös Kuopion alueen kauppakamarin verkkosivuston uuden ohjeistuksen mukaiseksi. Sivusto päivitettiin samalla myös tekniikaltaan nykypäivään.

Toteutus

Kuopion alueen kauppakamarin kotisivut käyttävät alustanaan Smart Kotisivutyökalua, joten ne toimivat sujuvasti jokaisella päätelaitteella. Lisäominaisuutena sivustola on Kuopion alueen kauppakamarin järjestämiä koulutuksia varten toteutettu ilmoittautumisjärjestelmä, jonka hallinta käy näppärästi samasta paikasta käsin kuin muukin sivuston sisällönhallinta.

www.kuopiochamber.fi 

Tulokset

Yhteistyömme Hurja Solutions Oy:n kanssa on sujunut jouhevasti. Hurja on suunnitellut ja toteuttanut kotisivu-uudistuksemme sekä responsiivisen verkkojulkaisun. Aikataulut ja budjetit ovat pitäneet, yhteydenpito on ollut mutkatonta ja laskutus pysynyt selkeänä ja kohtuullisena. Erityisesti arvostan sitä, että yhteydenottoihin on aina vastattu nopeasti.

Viestintäsuunnittelija Pasi Ahtiainen, Kuopion alueen kauppakamari

 
Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus