Case: Mangrove Oy

Avainsanat

  • 3d

Tausta

Mangrove Oy on 1994 perustettu vakavarainen turkulainen rakennusalan yritys, jonka päätoimialaa ovat asuntorakentaminen ja saneerauskohteet.  Yritys on historiansa aikana toteuttanut monia erilaisia rakentamiskohteita, toimien niissä sekä rakennuttajana, pääurakoitsijana että suunnittelusta vastaavana organisaationa.

Toteutus

Mangrovelle toteutettiin kohteiden ennakkomarkkinoinnissa tarvitut 3D-visualisoidut kuvat. Toteutuksen työkaluina käytettiin 3DS Maxia sekä jälkikäsittelyyn Adobe Photoshopia. Näiden ohjelmien kombinaatiolla saadaan aikaan näyttäviä ja melko fotorealistisia kuvia markkinointiin.
mangrove

mangrove

Tulokset

”Hurja suunnitteli meille rivitalokohteisiin 3D-mallinnuksen ulko- ja sisätiloista. Toimeksiannossa olimme määrittäneet kohteen sisustustyylisuunnille tarkat vaatimukset. Toimitus onnistui sovitussa aikataulussa, sovitulla hinnalla ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Kyseistä kuvakokonaisuutta käytettiin kohteiden ennakkomarkkinoinnissa, joka onnistui vaikeasta taloustilanteesta huolimatta hyvin. Uskomme vahvasti, että asiakkaamme arvostavat sitä, että heillä on selkeä visuaalinen kuva rakennettavasta kohteesta.”

Antti Lundstedt, toimitusjohtaja, Mangrove Oy
Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus