Case: Pikku Yrittajat

Avainsanat

  • Kotisivut
  • Smart Kotisivutyökalu
  • Ohjelmointi
  • Responsiivisuus

Asiakas

Pikkuyrittäjät-ohjelma on alakouluille suunnattu 18 tunnin maksuton opinto-ohjelma, jossa lapset tutustuvat yrittäjyyteen ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman Pikkuyrityksensä. Ohjelma koostuu kahden oppitunnin mittaisista kokonaisuuksista, joilla kullakin on oma teemansa. Pikkuyrittäjät on osa voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa.

Toteutus

Pikkuyrittäjille toteutettiin responsiivinen verkkosivusto ohjelman esittelyä varten. Sivuston alustaksi valittiin moneen mukautuva ja helposti räätälöitävä Smart Kotisivutyökalu. Toteutuksen jälkeen tärkein asia on sisällön ajantasalla pitäminen, joten Smartilla päivittäminen on vaivatonta. Hurja on Pikkuyrittäjien ylpeä yhteistyökumppani.

”Halusimme viedä Pikkuyrittäjien kotisivut uudelle tasolle ja saimme kumppaniksi Hurja Solutionsin, joka lähti tukemaan tärkeää yrittäjyyskasvatushankettamme tarjoamalla Smart Kotisivutyökalun ja sivuston pystyttämisen maksutta. - Yhteistyö on sujunut todella joustavasti. Hurja teki sen mitä lupasi ja projektin jälkeenkin heidän ystävällinen porukkansa on auttanut meitä jatkokehitystarpeissa todella ripeästi. Voin lämpimästi suositella Hurjan ammattilaisia kaikille.”

- Mikko Nurminen, founder, Pikkuyrittäjät

www.pikkuyrittajat.fi

Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus