Hurja Solutions Oy

Hurja Solutions on vuonna 2007 perustettu ohjelmistokehityksen ja verkkopalveluiden asiantuntijayritys. Keskeisillä asiantuntijoillamme on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistotoimialasta.
 
Kokemus, varmuus ja joustavuus ovat yhdistelmä, jolla palvelemme asiakkaitamme. Tavoitteemme alusta saakka on ollut asiakkuuksien jalostuminen pitkäkestoisiksi ja tyytyväisyyteen perustuviksi kumppanuuksiksi. Tämän mahdollistaa nöyrä ja yrittäjämäinen toimintatapamme.

Toimintamme perusajatuksena on ratkaista asiakkaidemme sähköisten palveluiden tarpeet ketterillä ohjelmistoilla. Koska tunnemme ohjelmoinnin alustat ja mahdollisuudet, pystymme aloittamaan oikeista asioista - ilman että aikaa menee opetteluun.

Vuosien saatossa olemme hankkineet kokemusta ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta niin pörssiyhtiöiden kuin start-up -yritystenkin tarpeisiin. Asiakkaisiimme lukeutuu runsaasti eri alojen yrityksiä Suomesta sekä ulkomailta.

Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi?

Palkinnot

  • Kuopion seudun vuoden uusyritys (2010)

Projektit

  • ACCUS (Adaptive Cooperative Control in Urban (sub) Systems, 2013-2016)
  • ALMARVI (Algorithms, Design Methods, and Many-core Execution Platform for Low-Power Massive Data-Rate Video and Image Processing 2014-2017)
suomalaisen työn liitto - koodia suomesta
eu projektit
Ota yhteyttä
© 2017 Kaikki oikeudet pidätetään - All right reserved | Sivuston käyttöä koskeva ilmoitus