Nettisivut yritykselle

Ensiluokkaiset, tarpeisiisi kohdennetut nettisivut yritykselle Kuopiosta! Toteutamme myös verkkokaupat ja muut verkkosivut vankalla kokemuksella ja luovalla näkemyksellä.

Työkalunamme on pääosin avoimen lähdekoodin WordPress-alusta. WordPress-sivujen avulla voidaan taata yrityksellesi kustannustehokas nettisivutoteutus unohtamatta nykypäivän ulkonäkö-, käyttömukavuus- ja saavutettavuusvaatimuksia. Toki tarvittaessa käytämme työssämme myös muita teknologioita ja hyväksi havaittuja avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Ota yhteyttä
verkkosivut

Toimivat nettisivut yritykselle

Yrityksen nettisivut ovat sen koko digitaalisen näkyvyyden kivijalka ja niiden tehtävänä on ensisijaisesti toteuttaa yrityksen liiketoiminnan tavoitteita. Onnistuneesti toteutetuille nettisivuille päätyvät oikeat ihmiset, kävijät löytävät mitä he etsivät, ja he suorittavat yrityksen haluamat toimenpiteet (yhteydenotto, osto jne.).

Lue blogistamme, miten me Hurjalla teemme toimivat WordPress-kotisivut yritykselle? Myös kotisivujen muokkaamisen ja sisältöjen ylläpidon täytyy onnistua jatkossa helposti ilman välikäsiä. Toimivat nettisivut ovat siis paljon muutakin kuin kasa koodia!

Onnistuneet nettisivut lähtevät liikkeelle tavoitteistasi

Ei siis ole olemassa yksiselitteistä vastausta, millaiset ovat hyvät nettisivut yritykselle. Tärkeintä onkin lähteä liikkeelle yrityksesi tavoitteista, siitä mitä haluat saavuttaa yrityksesi kotisivujen avulla? Mieti esimerkiksi, kuinka laajat sivujen tulee olla ja kuinka paljon toiminnallisuuksia tarvitaan?

Tavoitteidesi pohjalta projektille pystytään toteuttamaan kunnollinen määrittely, sillä nettisivujen hinta koostuu palvelun sisällön, laajuuden ja toteutettavien toiminnallisuuksien mukaan.

WordPress-nettisivujen hyödyt

 • Laajat mahdollisuudet sivustolle toteutettavia toiminnallisuuksia
 • Täysin asiakaskohtaisen, yrityksellesi sopivan ulkoasun toteutus
 • Selkeä rakenne
 • Helppokäyttöiset ylläpito-ominaisuudet sisällönhallintaan
 • Responsiivinen eli mobiiliystävällinen toteutus
 • Hyvä hakukonenäkyvyys
 • Verkkokauppalaajennuksen käyttöönotto
 • Rajapintojen hyödyntäminen tiedonsiirtoon

Lataa verkkosivujen ostajan opas!

Nettisivujen kustannukset

Nettisivujen hinta koostuu palvelun sisällön, laajuuden ja toteutettavien toiminnallisuuksien mukaan. Meillä Hurjalla kevyehköjen yksilöllisten WordPress-nettisivujen hinta on n. 3 000 euroa. Lisäpalveluita, jotka vaikuttavat kustannuksiin voivat olla mm. sopivien kuvapankkikuvien hankkiminen kotisivuille, hakukoneoptimointi (SEO), sisällöntuotanto ja integraatiot yrityksen muihin järjestelmiin ja niin edelleen.

Nettisivujen päivittäminen ja jälkihoito

Pidämme tärkeänä pitkäaikaista ja jatkuvaa yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, joten tarjoamme palveluita myös nettisivujen päivittämiseen ja ylläpito. Voit lähestyä meitä myös jatkossa missä vain uusia nettisivujasi koskevissa kysymyksissä! Lisäominaisuuksien toteuttamisesta ja kotisivujen jatkokehityksestä sovitaan aina yhdessä tapauskohtaisesti.

Erillisenä palveluna tarjoamme nettisivuille ylläpito- ja huolenpitopalveluita.

 • WordPress-sivujen ylläpitopalvelu sisältää sivustolle sopivan palvelinympäristön ylläpidon.
 • Huolenpitopalveluun kuuluu kuuluu palvelinympäristön ylläpidon lisäksi WordPressin ja siihen asennettujen lisäosien säännölliset päivitykset. Sinun ei siis tarvitse tehdä itse teknisiä päivityksiä, ja huolehtia teknisen tietoturvan toteutumisesta – me hoidamme ne puolestasi!
 • Ammattitaitoinen tuotetuki ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat nettisivujen huolenpitopalvelun näkyvin osuus.

Huolenpitosopimukseen voidaan liittää myös kuukausittaista pienkehitystä ja muita räätälöityjä lisäpalveluita.

Kun siis tarvitset nettisivut, jotka on suunniteltu vastaamaan tavoitteisiisi niin toiminnallisuuksien kuin visuaalisen ilmeen osalta, ota yhteyttä! Tutustu myös toteuttamiimme nettisivuihin asiakastarinoissa.