Palvelut

Hurja fakta: Digitaalinen kehityshanke on mahdollista toteuttaa mutkattomasti!

Onko sinulla digi-idea johon etsit sujuvaa toteutusta? Hurja on nykyaikainen ohjelmistotalo, jonka kanssa huomaat nopeasti, ettei ohjelmistoprojektin tarvitse olla hankala.

Toteutamme viimeisimmällä teknologialla tarpeisiisi räätälöidyt ohjelmistot, verkkopalvelut, mobiiliapplikaatiot sekä lisätyn todellisuuden ratkaisut. Tiimimme konseptoi, suunnittelee, koodaa ja hoitaa ylläpidon – siis kaikki ohjelmistoprojektin elinkaaren vaiheet.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Hurja fakta: Digitalisoimalla liiketoimintasi avaat mahdollisuudet täysin uusille liiketoimintamalleille ja palveluille!

Etsitkö luovuudella toteutettuja, ensiluokkaisia ratkaisuja palvelukokemuksen, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin? Monipuolinen ohjelmistokehitys on toimintamme peruspilari – konseptointi, toteutus ja ylläpito ovat osaamistamme vahvimmillaan. Myös muita liiketoiminnan ratkaisuja, kuten yrityksen sisäistä toimintaa tukevia, ulospäin näkymättömiä prosesseja kannattaa digitalisoida ja näin vaikuttaa suoraan arjen toimintaan.

Lisätty todellisuus (AR)

Lisätty todellisuus (AR)

Hurja fakta: Visuaalinen ja informatiivinen AR-toteutus on vahva mielenkiinnonherättäjä!

Lisätyn todellisuuden teknologioilla luomme yrityksellesi interaktiivista sisältöä, joka yhdistyy mobiililaitteen ruudulta tai AR-lasien läpi näkyvään todellisuuteen. AR-sovellukset nostavat yrityksesi mainosmateriaalit, tuote-esittelyt, koulutusmateriaalit ja erilaiset hyötysovellukset nousevat aivan uudelle tasolle. Vain mielikuvitus on rajana!

Verkkosivut

Verkkosivut

Hurja fakta: Käyttäjäystävällinen, nykyaikainen ja laadukkaasti toteutettu verkkosivu luo positiivisia asiakaskokemuksia ja toimii ympärivuorokautisena myynti- ja markkinointikanavana.

Räätälöity portaali vai vaikuttava, toimiva kampanjasivusto? Lisäksi helppo hallinnointi ja tyylikäs toteutus? Kuulostaa asiantuntevan tiimimme hommilta! Hoidamme myös vaativammat verkkosivut ja verkkokauppojen toteutukset. Ulkopuoliset järjestelmäliitännät sekä muut yksilölliset ratkaisut eivät myöskään tekemistämme hidasta.

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellukset

Hurja fakta: Yrityksen kilpailukykyä voi parantaa teknologiakehitykseen mukautuvalla mobiilisovelluksella!

Vastaa asiakkaittesi tarpeisiin nykyaikaisella tavalla. Moderni mobiiliapplikaatio on enemmän kuin osiensa summa ja toimii kanavana suoraan asiakasviestintääsi. Olemme luotettava ja rento kehityskumppani, joka auttaa sinua konkretisoimaan ideasi ja valitsemaan oikeat teknologiat.

Muut palvelut

Integraatiot

Rakennamme eri järjestelmien välisiä integraatioita, jotka automatisoivat tiedonkulkua, tehostavat liiketoimintaa ja lisäävät kilpailukykyä.

Palvelumuotoilu

Määrittelemme ja suunnittelemme ohjelmistoprojektin yhdessä asiakkaan kanssa, jotta se vastaa varmasti ydintarpeeseen.

3D- ja AR-sisällöt

Tuotamme myynnin ja markkinoinnin tueksi digitaalista sisältöä, joka hämmästyttää aitoudellaan ja elämyksellisyydellään.

Prototyypit

Teemme ohjelmistostasi esittelymallin, joka sopii moniin tarkoituksiin.

Rahoitushaun konsultointi

Autamme idean määrittelyssä, sopivan rahoittajan löytämisessä ja rahoitukseen liittyvien asiakirjojen tekemisessä.

UX- ja UI-suunnittelu

Rakennamme visuaalisesti miellyttävän ja selkeän matkan yrityksesi digitaaliseen sisältöön.

Ylläpitopalvelut

Toimitamme eri vaatimustasoihin skaalautuvat pilvipalvelut ja ylläpitoratkaisut.