Palvelut

Hurja fakta: Digitaalinen kehityshanke on mahdollista toteuttaa mutkattomasti!

Onko sinulla digi-idea johon etsit sujuvaa toteutusta? Hurja on nykyaikainen ohjelmistotalo, jonka kanssa huomaat nopeasti, ettei ohjelmistoprojektin tarvitse olla hankala.

Toteutamme viimeisimmällä teknologialla tarpeisiisi räätälöidyt ohjelmistot, verkkopalvelut, mobiiliapplikaatiot sekä lisätyn todellisuuden ratkaisut. Tiimimme konseptoi, suunnittelee, koodaa ja hoitaa ylläpidon – siis kaikki ohjelmistoprojektin elinkaaren vaiheet.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys

Hurja fakta: Digitalisoimalla liiketoimintasi avaat mahdollisuudet täysin uusille liiketoimintamalleille ja palveluille!

Etsitkö luovuudella toteutettuja, ensiluokkaisia ratkaisuja palvelukokemuksen, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin? Monipuolinen ohjelmistokehitys on toimintamme peruspilari – konseptointi, toteutus ja ylläpito ovat osaamistamme vahvimmillaan. Myös muita liiketoiminnan ratkaisuja, kuten yrityksen sisäistä toimintaa tukevia, ulospäin näkymättömiä prosesseja kannattaa digitalisoida ja näin vaikuttaa suoraan arjen toimintaan.

Lisätty todellisuus (AR)

Lisätty todellisuus (AR)

Hurja fakta: Visuaalinen ja informatiivinen AR-toteutus on vahva mielenkiinnonherättäjä!

Lisätyn todellisuuden teknologioilla luomme yrityksellesi interaktiivista sisältöä, joka yhdistyy mobiililaitteen ruudulta tai AR-lasien läpi näkyvään todellisuuteen. AR-sovellukset nostavat yrityksesi mainosmateriaalit, tuote-esittelyt, koulutusmateriaalit ja erilaiset hyötysovellukset aivan uudelle tasolle. Vain mielikuvitus on rajana!

Verkkosivut

Verkkosivut

Hurja fakta: Käyttäjäystävällinen, nykyaikainen ja laadukkaasti toteutettu verkkosivu luo positiivisia asiakaskokemuksia ja toimii ympärivuorokautisena myynti- ja markkinointikanavana.

Räätälöity portaali vai vaikuttava, toimiva kampanjasivusto? Lisäksi helppo hallinnointi ja tyylikäs toteutus? Kuulostaa asiantuntevan tiimimme hommilta! Hoidamme myös vaativammat verkkosivut ja verkkokauppojen toteutukset. Ulkopuoliset järjestelmäliitännät sekä muut yksilölliset ratkaisut eivät myöskään tekemistämme hidasta.

Mobiilikehitys

Mobiilikehitys

Hurja fakta: Yrityksen kilpailukykyä voi parantaa teknologiakehitykseen mukautuvalla mobiilisovelluksella!

Vastaa asiakkaittesi tarpeisiin nykyaikaisella tavalla. Moderni mobiiliapplikaatio on enemmän kuin osiensa summa ja toimii kanavana suoraan asiakasviestintääsi. Olemme luotettava ja rento kehityskumppani, joka auttaa sinua konkretisoimaan ideasi ja valitsemaan oikeat teknologiat.

Muut palvelut

WordPress-sivuston auditointi

WordPress-sivuston auditointi antaa sinulle tarkat tiedot sivustoltasi löytyvistä kehityskohteista. Auditointi sopii niin nykyisen sivuston kehittämiseen kuin sivustouudistuksenkin pohjaksi.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimoinnilla varmistamme, että asiakkaasi löytävät palvelusi verkosta hakukoneiden avulla.

Integraatiot

Rakennamme eri järjestelmien välisiä integraatioita, jotka automatisoivat tiedonkulkua, tehostavat liiketoimintaa ja lisäävät kilpailukykyä.

Digitaalinen palvelumuotoilu

Palvelumuotoiluprosessia käyttäen rakennamme kanssasi selkeän ja kattavan suunnitelman digitaalisen palvelun toteuttamiselle, ottaen huomioon projektin vaatimukset, edellytykset ja resurssit.

Saavutettavuusauditointi

Saavutettavuusauditointi antaa sinulle tarkat tiedot sivustosi saavutettavuuden tämänhetkisestä tilasta ja kuinka sivustosi saavutettavuutta voidaan lähteä kehittämään.

WordPress-huolenpitopalvelu

WordPress-huolenpitopalvelu sisältää sivuston teknisen palvelinylläpidon (webhosting) lisäksi jatkuvan palvelun, jossa huolehdimme, että päivitykset ovat aina ajan tasalla.

3D-mallinnus ja AR-sisällöt

Tuotamme myynnin ja markkinoinnin tueksi digitaalista 3D- ja AR-sisältöä, joka hämmästyttää aitoudellaan ja elämyksellisyydellään.

Prototyypit

Teemme sovitun tasoisia prototyyppejä ja koekappaleita mm. osana ohjelmisto-, mobiilisovellus- ja verkkosivuprojekteja.

Rahoitushaun konsultointi

Autamme idean määrittelyssä, sopivan rahoittajan löytämisessä ja rahoitukseen liittyvien asiakirjojen tekemisessä.

UX- ja UI-suunnittelu

Rakennamme visuaalisesti miellyttävän ja selkeän matkan yrityksesi digitaaliseen sisältöön.

Ylläpitopalvelut

Toimitamme eri vaatimustasoihin skaalautuvat pilvipalvelut ja ylläpitoratkaisut.

Animaatiovideot ja motion graphics

Animaatiovideo ja liikegrafiikka (motion graphics) auttavat visualisoimaan yrityksesi monimutkaisetkin palvelut ja tuotteet ymmärrettäväksi ja asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi.

Web-sovellukset

Yrityksesi tarpeiden mukaisesti räätälöity web-sovellus, sisältää vain ne toiminnot, jotka ovat käyttäjille tapeellisia.

Ohjelmistokehitys alihankinta

Tarjoamme ohjelmistokehitystä alihankintana yrityksille toimialasta riippumatta. Olipa tarpeesi kohteena asiakkaasi tai oman yrityksesi ohjelmistotuotteen kehittäminen.

Sisällöntuotanto

Yhtenäinen ilme ja imagoa tukeva tarina esittelevät yrityksesi palvelut miellyttävällä, asiakaslähtöisellä otteella. Sisällöntuotantoon kuuluu yrityksen tarinaa tukevan digitaalisen sisällön tuottaminen.