3D-mallinnus ja AR-sisällöntuotanto

3D-mallinnus ja AR-sisällöt sopivat loistavasti demojen ja valmiiden tuotteiden suunnitteluun, markkinointiin ja tuote-esittelyyn. Interaktiiviset virtuaaliset sisällöt hämmästyttävät aitoudellaan ja elämyksellisyydellään.

Esimerkiksi Digital twin (l. digitaalinen kaksonen) – virtuaalinen, aidon näköinen tuotemallinnus on kustannustehokas myynnin ja markkinoinnin työkalu, joka tuo kaivattua wow-efektiä kilpailijoista erottautumiseen!

Ota yhteyttä

Mitä ovat 3D-mallinnus ja AR-sisällöt?

Täydellisessä valaistuksessa toteutettu tuote-esittely, realistinen ja tietoa sisältävä läpileikkauskuva vai perinteistä valokuvausta tehokkaampi tuotekuva elävänä kokonaisuutena? Mallinnuksien avulla asiakkaasi kokee visuaalisen ja oikeat mittasuhteet sisältävän, kokonaisvaltaisen tuote-esittelyn.

3D-mallinnuksella ja AR-sisällöillä tarkoitetaan nykyisen tuotekuvauksen kärkitekniikalla tuotettua digitaalista, monikäyttöistä sisältöä. Selkeästi havainnollistavat 3D-mallit ja AR -tuotteet ovat paitsi näyttäviä, mutta myös informatiivisia ja yksilöitäviä.

Käytämme 3D-mallinnuksessa datan käsittelyä helpottavia, visuaalisten elementtien näyttävyyttä lisääviä tekniikoita. Virtuaalisten efektien, 3D-tuotteiden ja ympäristömallien yhteistoiminta on tehokasta ja varmasti erottuvaa erilaisilla päätelaitteilla.

Toteutamme 3D-mallit ja AR-sisällöt joko alusta saakka tai valmiiden suunnitelmien mukaan. Tarvittaessa tuomme fotogrammetrian avulla myös reaalimaailman ympäristön osaksi 3D- ja AR-elämystä. Lue lisää AR:sta palvelusivultamme!

Mihin käyttöön 3D-visualisointi ja AR-sisällöt sopivat?

3D-mallinnus ja AR-sisällöt sopivat mainiosti verkkosivuille, sovelluksiin, myynti- ja markkinointimateriaaleihin, opetus-ja koulutuskäyttöön sekä printtituotteisiin.

Myynti ja markkinointi: 3D-visualisoinnilla toteutetut myynti- ja tuotekuvat ovat perinteistä valokuvamateriaalia houkuttelevampia, ovat ne sitten itsenäisiä printtiversioita tai osa laajempaa digitaalista sisältökokonaisuutta.

Tuotekuvaus: 3D-malleilla ja AR-sisällöillä toteutetaan monikäyttöisiä tuotekuvauksia. Digitaalinen sisältö auttaa hahmottamaan lopullisen tuotteen sisällön myös silloin, kun useat eri tekijät vaikuttavat lopputulokseen.

Opetus- ja koulutus: Opetuksen digitalisoiminen mahdollistaa entistä havainnollisempien oppimateriaalien käytön, ks. YSAOn digitaalinen oppimisympäristö. Hyvin tehty 3D-mallinnus ja AR -sisältö helpottavat myös käytännön työtehtävien omaksumista.

Suunnittelu: 3D-mallit ja AR -sisällöt mahdollistavat tuotteisiin ja niiden sisältöihin perehtymisen jo projektin alkuvaiheessa.

3D-palveluiden ja AR-sisältöjen esimerkkejä

Hurjalta saat aina tarpeisiisi sopivat 3D-palvelut! Havainnollista 3D-mallinnus ja AR-tuote on paitsi näyttävä, mutta myös informatiivinen. Asiakkaalle tarjotaan mallintamisen avulla visuaalinen ja oikeat mittasuhteet sisältävä, kokonaisvaltainen tuote-esittely. Kun mallinnettua tuotetta, kuten vaikkapa venettä tai autoa, tutkitaan eri kuvakulmista, on kokonaisuuden hahmottaminen helppoa.

Digitaalisen 3D-mallinnuksen avulla tuotteesta voidaan esitellä erilaisia visuaalisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi uudisrakennuksen pintamateriaalien valitseminen tai pihasuunnitelmien tekeminen on miellyttävää, kun lopputulos mallinnetaan digitaalisessa, reaalimaailman mukaisessa ympäristössä. 3D-mallinnus tai AR-sisältö voidaan varustaa myös Point of interest -toiminnoilla, jotka ohjaavat käyttäjän huomion haluttuun suuntaan, kuten tuotteen yksityiskohtiin.

3D-mallinnuksen ja AR-sisällön käyttömahdollisuuksia yritystoimintasi tueksi on valtavasti, jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.