Animaatiovideot ja motion graphics

Visuaalinen ja informatiivinen animointi herättää asiakkaidesi huomion! Animaatiovideo ja liikegrafiikka (motion graphics) auttavat visualisoimaan yrityksesi monimutkaisetkin palvelut ja tuotteet ymmärrettäväksi ja asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi.

Animaatiotekniikka on usein kustannustehokas vaihtoehto perinteiseen videotuotantoon verrattuna. Animaatiovideo tuo rajattomat mahdollisuudet pidemmän tarinan kertomiseen selkeästi ja ymmärrettävästi. Tai sopisiko tarpeisiisi parhaiten kenties lyhyt, huomiota herättävä ja informatiivinen animointi (motion graphics)? – Meiltä löytyy osaaminen jokaiseen tarpeeseen!

Ota yhteyttä

hurja_animaatio_logo

Animoitu liikkuva kuva kiinnittää huomion ja herättää tunteita

Liikkuva kuva on ylivoimainen keino kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomio ja herättää tunteita. Animoidulla videolla voidaan lisäksi välittää tehokkaasti informaatiota ja esitellä yrityksesi brändi erottuvalla tavalla. Ei ihme, että onkin arvioitu, että yli 80% kaikesta verkkoviestinnästä on tulevaisuudessa liikkuvaa kuvaa.

Toteutamme sekä 2D- että 3D-animaatiota nykyaikaisilla tekniikoilla, joko käsikirjoituksesta lähtien tai valmiiden materiaalien ja suunnitelmien mukaan. Meiltä onnistuu lisäksi äänisuunnittelu, jolla viimeistelemme videon brändisi ilmeen mukaiseksi!

Animaatiovideolla kerrot yrityksesi tarinan

Animaatiovideo ja animaation tyylilaji motion graphics design sisältävät monia yhtäläisyyksiä. Erottavana tekijänä voidaan kuitenkin pitää animaatiovideon tarinallista ja pidempää muotoa. Animaatiovideo onkin loistava keino esittää monimutkaisetkin kokonaisuudet ymmärrettävässä muodossa, esimerkiksi animoitujen hahmojen avulla. Hyviä esimerkkejä animaation käytöstä ovat ns. selitysvideot, joita voidaan käyttää palvelun hyötyjen, tuotteen toiminnan tai muun kokonaiskuvan hahmottamiseen.

Motion graphics herättää asiakkaidesi huomion

Motion graphics eli liikegrafiikka on graafisen suunnittelun ja animaation välimuoto, jolla luodaan huomiota herättäviä ja informatiivisia visualisointeja animoinnilla. Tyypillisiä esimerkkejä käytöstä ovat elokuvien alku- ja lopputekstit, infograafit sekä logoanimoinnit, ja usein videomainokset. Liikegrafiikka onkin loistava keino informaation siirtämiseen, asiakkaidesi huomion herättämiseen ja vahvan muistijäljen jättämiseen!

Animaation käyttökohde-esimerkkejä

Animaatio sopii loistavasti käytettäväksi myynti- ja markkinointimateriaaleissa, sisäisessä viestinnässä sekä opetus- ja koulutuskäytössä verkkosivuilla, sovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa.

 • Myynti ja markkinointi
  • Animaatiovideo ja liikegrafiikka (motion graphics) ovat viime vuosina nousseet suureen suosioon myynti- ja markkinointikäytössä. Animaatio toimii esimerkiksi sosiaalisessa mediassa mainosvideona, jolla esittelet tuotteesi ominaisuuksien ja hyötyjä erottuvalla tavalla.
 • Sisäinen viestintä
  • Animaatio on erinomainen väline organisaation sisäiseen viestintään. Esimerkiksi animoitua selitysvideota voidaan käyttää helpottamaan strategian jalkauttamista tai muuta tavoiteviestintää.
 • Opetus ja koulutus
  • Opetuksen digitalisoiminen mahdollistaa entistä havainnollisempien oppimateriaalien käytön. Informatiivinen animaatio- tai motion graphics -video helpottaa sekä opettamista että opittavan asian omaksumista.
 • Käyttäjäkokemuksen (UX) kehittäminen
  • Motion graphics on oiva väline käyttäjäkokemuksen (UX) kehittämiseen verkkosivu- ja ohjelmistoprojekteissa. Animoidulla grafiikalla voidaan esimerkiksi ohjata sivulta toiselle tai muuhun haluttuun toimintaan. Motion graphics auttaa siis luomaan yhteyden käyttäjän ja verkkopalvelun tai sovelluksen välille!

Olemme toteuttaneet animaatio- ja motion graphics -ratkaisuja niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin ja erilaisille toimialoille. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä animoinnin tarpeesi läpi!

Ota yhteyttä

  Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.