Lisätty todellisuus (AR)

Valjasta yrityksesi käyttöön hyvä, nykyaikainen keino erottua kilpailijoista. Augmented reality-ratkaisut ja ar-sisällöt ovat ehkä jollekin tulevaisuutta, meille arkea.

ar

Mitä on lisätty todellisuus?

Ehkä tunnetuin viihdepuolen AR-sovellus on Pokemon Go. Tavallisen älypuhelimen avulla käytettäviin sovelluksiin tuotetaan virtuaalista sisältöä, joka lisätään todelliseen ympäristöön.

Mihin lisättyä todellisuutta käytetään?

Tekniikkaa käyttävät mm. pelit, markkinointi- ja viestintäsovellukset sekä erilaiset hyötysovellukset.

Maailmalla tätä lisättyä tai rikastettua todellisuutta käytetään myös viihteessä, tapahtumissa, kouluttamisessa, hoitotyössä ja nähtävyyksien kiertokäyntien esittelyissä.

Lisätty todellisuus yritystoiminnassa?

Kiinnostaako nähdä miten herätämme henkiin esimerkiksi printtimainoksenne vai haluatteko kiinteistöönne lisättyä todellisuutta vierailijoitanne varten? AR-teknologia lisää vahvasti tuotteesi tai palvelusi kiinnostavuutta ja luo uudenlaisia tapoja sekä nähdä, toteuttaa että kehittää yritystoimintaa.

AR – Toiminta pähkinänkuoressa

AR-sovellus tarkkailee ympäristöä esim. älypuhelimen kameran kautta, jolloin sovelluksen avulla oikeaan maailmaan lisätään virtuaalista sisältöä.

Tämä tapahtuu 3D-mallien, kuvien, tekstin, videon tai minkä tahansa muun digitaalisen sisällön muodossa. Sisältö aktivoidaan sovellluskohtaisella herätteellä, kuten kuvalla, muodolla tai vaikka QR-koodilla.

Haluatko kuulla lisää vai heräsikö jo ajatus omasta AR-sovelluksesta?

Lähetä viesti ja kysy lisää lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista!