Mobiilikehitys

Mobiilikehityksen avulla yrityksellesi räätälöity mobiilisovellus eli mobiiliapplikaatio vie asiakaskokemuksen kokonaan uudelle tasolle!

Teemme mobiilikehitystä Android- ja iOS-alustoille – suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme myös mobiilikehityksen ja ylläpidon. Rakennamme erilaisia hybridi- ja web-sovelluksia sekä cross-platform-toteutuksia. Modernin mobiiliapplikaation avulla yrityksesi palvelut ovat helposti saatavilla missä ja milloin vain.

Yrityksellesi kehitetty applikaatio sitouttaa asiakkaita, helpottaa palveluiden käyttämistä ja antaa uusia mahdollisuuksia tuotteiden maksamiseen. Hyvä sovellus voi edesauttaa esimerkiksi asiakasviestinnän ja markkinoinnin tehostamista. Autamme sinua valitsemaan oikeat mobiilikehityksen teknologiat ja toteutamme ratkaisut, joilla luodaan parhaat mobiiliapplikaatiot yrityksesi palveluvalikoiman ja tavoitteiden mukaan.

Ota yhteyttä
Mobiilisovellukset | Hurja Solution Oy

Tarvelähtöinen mobiilikehitys

Oman sovelluksen kehittäminen kannattaa silloin, kun sille on aito, pidempiaikainen tarve. Hyviä asiakaskokemuksia tuottava mobiiliapplikaatio sitouttaa ja parantaa yrityksesi kilpailukykyä.

Hurjalla mobiilikehitykseen kuuluu aina soveltuvin osin myös palvelumuotoilua. Palvelumuotoilun aikana mm. kirkastetaan yhdessä sovelluksen ideaa. Se auttaa rakentamaan mobiiliapplikaation, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja ratkaisee asiakkaan ongelman.

Kehitämme yrityksellesi sopivan mobiiliapplikaation sinua kuunnellen. Asiantuntijoidemme mukana pääset mukaan kehittämään sovellusta, jonka helppokäyttöisyys, visuaalisuus ja laajennettavuus ovat omaa luokkaansa.

Mobiilikehityksemme kattaa koko elinkaaren määrittelystä suunnitteluun, UI- ja UX-demoista toteutukseen ja ylläpitoon saakka – kehitämme sovellukset yhdessä asiakkaamme kanssa, ketterästi iteroiden. Tiiviin yhteistyön ja vuorovaikutteisten työkalujen avulla (mm. Figma) valitsemme yhdessä parhaat ideat tekniseen toteutukseen.

Mobiilikehityksen hinta

Mobiilikehityksessä hinta muodostuu mm. toteutettavan ratkaisun laajuuden ja toteutustapojen mukaan. Hyvin tehty mobiiliapplikaatio ei ole kertaluontoinen tähdenlento, vaan se mukautuu muitta mutkitta myös tulevaisuuden tarpeisiin! Sovelluksen hinta on alkaen yleensä noin 10 000–35 000€ välillä.

Esimerkiksi omat AR-mobiilisovellukset edellyttävät räätälöityjä, mobiililaitteisiin sopivia lisätyn todellisuuden ratkaisuja ja teknologioita, sekä mahdollista 3D-mallinnusta mobiilikehityksen lisäksi. Web-pohjaisilla, tiedonjakoon ja ajanvaraukseen tarkoitetuilla sovelluksilla taas on oltava nopeat, luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet palvelimella sijaitsevaan tietokantaan. Integraatiot eri järjestelmien välillä, palvelimen ja tietokannan kehittäminen ja ylläpito voivat nekin olla osa mobiilikehitystä.

Mobiilikehitystä ammattitaidolla

Viedään yrityksenne asiakaskokemus kokonaan uudelle tasolle mobiilikehityksen avulla! Positiivisten käyttäjäkokemusten luominen on helppoa, kun käytössäsi on mobiilikehityksen asiantuntijat ja nykyaikaisimmat mobiilisovellusten teknologiat.

Rakennamme web-, hybridi- ja mobiilisovelluksia sekä cross-platform-toteutuksia ja näiden yhdistelmiä. Suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme myös kehityksen ja ylläpidon. Haluatko tietää lisää eri vaihtoehdoista ja milloin mobiilisovelluksen toteuttaminen on järkevää? Lue blogimme: Mobiilisovellus yritykselle – miksi, miksi ei?

Olemme toteuttaneet sovelluksia niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin ja erilaisille toimialoille. Voit tutustua toteuttamiimme mobiilisovelluksiin asiakastarinoissa.

Tarvitsetko yrityksellesi mobiilikehitystä? Ota yhteyttä!

Haluatko keskustella tarkemmin mobiilikehityksestä? Lähetä viesti!