Mobiilisovellukset

Yrityksellesi räätälöity mobiilisovellus eli mobiiliapplikaatio vie asiakaskokemuksen kokonaan uudelle tasolle!

Kehitämme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-alustoille – suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme myös mobiilikehityksen ja ylläpidon. Rakennamme erilaisia hybridi- ja web-sovelluksia sekä cross-platform-toteutuksia. Modernin mobiiliapplikaation avulla yrityksesi palvelut ovat helposti saatavilla missä ja milloin vain.

Yrityksellesi kehitetty mobiilisovellus sitouttaa asiakkaita, helpottaa palveluiden käyttämistä ja antaa uusia mahdollisuuksia tuotteiden maksamiseen. Hyvä sovellus voi edesauttaa esimerkiksi asiakasviestinnän ja markkinoinnin tehostamista. Autamme sinua valitsemaan oikeat mobiilikehityksen teknologiat ja toteutamme ratkaisut, joilla luodaan parhaat mobiilisovellukset yrityksesi palveluvalikoiman ja tavoitteiden mukaan.

Mobiilisovellukset | Hurja Solution Oy

Mobiilisovelluksen kehittäminen

Mobiilisovelluksen kehittäminen kannattaa silloin, kun sovellukselle on aito, pidempiaikainen tarve. Hyviä asiakaskokemuksia tuottava mobiilisovellus sitouttaa ja parantaa yrityksesi kilpailukykyä.

Hurjalla mobiilisovelluskehitykseen kuuluu aina soveltuvin osin myös palvelumuotoilua. Palvelumuotoilun aikana mm. kirkastetaan yhdessä mobiilisovelluksen ideaa. Se auttaa rakentamaan mobiiliapplikaation, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja ratkaisee asiakkaan ongelman.

Rakennamme yrityksellesi sopivan mobiiliapplikaation sinua kuunnellen. Asiantuntijoidemme mukana pääset mukaan kehittämään mobiilisovellusta, jonka helppokäyttöisyys, visuaalisuus ja laajennettavuus ovat omaa luokkaansa.

Tarjoamme mobiilisovelluksen koko elinkaaren määrittelystä suunnitteluun, UI- ja UX-demoista toteutukseen ja ylläpitoon saakka – kehitämme mobiilisovellukset yhdessä asiakkaamme kanssa, ketterästi iteroiden. Tiiviin yhteistyön ja vuorovaikutteisten työkalujen avulla (mm. Figma) valitsemme yhdessä parhaat ideat tekniseen toteutukseen.

Mobiilisovelluksen hinta

Mobiilisovelluksen hinta muodostuu mm. toteutettavan ratkaisun laajuuden ja toteutustapojen mukaan. Hyvin tehty mobiilisovellus ei ole kertaluontoinen tähdenlento, vaan se mukautuu muitta mutkitta myös tulevaisuuden tarpeisiin! Mobiilisovelluksen hinta asettuu yleensä noin 10 000 – 35 000€ välille.

Esimerkiksi omat AR-mobiilisovellukset edellyttävät räätälöityjä, mobiililaitteisiin sopivia lisätyn todellisuuden ratkaisuja ja teknologioita, sekä mahdollista 3D-mallinnusta mobiilisovelluskehityksen lisäksi. Web-pohjaisilla, tiedonjakoon ja ajanvaraukseen tarkoitetuilla sovelluksilla taas on oltava nopeat, luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet palvelimella sijaitsevaan tietokantaan. Integraatiot eri järjestelmien välillä, palvelimen ja tietokannan kehittäminen ja ylläpito voivat nekin olla osa mobiilisovellusten kehittämistä.

Miten valita oikeanlainen mobiilisovellus?

Mobiilisovellus vie asiakaskokemuksen kokonaan uudelle tasolle! Positiivisten käyttäjäkokemusten luominen on helppoa, kun käytössäsi on mobiilisovelluskehityksen asiantuntijat ja nykyaikaisimmat mobiilisovellusten teknologiat.

Rakennamme web-, hybridi- ja mobiilisovelluksia sekä cross-platform-toteutuksia ja näiden yhdistelmiä (ks. Flutter – Googlen vaihtoehto mobiilikehitykseen). Suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme myös kehityksen ja ylläpidon.

HTML5 web-sovellus
 • kaikille laitteille ja käyttöjärjestelmille on yhtenäinen lähdekoodi
 • nopea ja kustannustehokas sovelluskehitys
 • ei erillisen jakelukanavan tarvetta, jolloin laitevalmistajien säännöt eivät rajoita
Natiivi – eli alustakohtainen mobiilisovellus
 • laaja jakelu helposti sovelluskauppojen kautta (App Store, Google Play)
 • voi olla maksullinen tai sovelluksen sisäisiä ostoja hyödyntävä
 • voi hyödyntää mobiilialustan toimintoja ja rajapintoja (GPS, kiihtyvyysanturi, puhelut, tekstiviestit jne.)
 • puhelimen suorituskykyä täysi hyödyntäminen
Hybridisovellus
 • yhdistää web- ja natiivisovellusten hyviä puolia
 • laaja jakelu helposti sovelluskauppojen kautta (App Store, Google Play)
 • mobiilisovellusta edullisemmat ylläpitokustannukset
Cross-platform -sovellus
 • käännettävissä sekä Android- että iOS-alustoille
 • laaja jakelu helposti sovelluskauppojen kautta (App Store, Google Play)
 • voi hyödyntää mobiilialustan toimintoja ja rajapintoja (GPS, kiihtyvyysanturi, puhelut, tekstiviestit jne.)
 • suorituskykyinen sovellus ja nopea sovelluskehitys

Olemme toteuttaneet mobiilisovelluksia niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin ja erilaisille toimialoille. Voit tutustua toteuttamiimme mobiilisovelluksiin asiakastarinoissa.

Tarvitsetko yrityksellesi räätälöidyn mobiilisovelluksen? Ota yhteyttä!

Haluatko keskustella tarkemmin mobiilikehityksestä? Lähetä viesti!