Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on kattotermi erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämiselle. Meidän työtämme on kehittää ja räätälöidä ohjelmistoja asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ohjelmistojen kehityksestä meillä on vahvaa ja kokonaisvaltaista osaamista. Kehitämme digitaalisia palveluja, jotka auttavat ylläpitämään asiakkaidemme kilpailukykyä. Konseptointi, määrittely, suunnittelu, toteutus ja ylläpito – me hoidamme ohjelmistoprojektin koko elinkaaren asiakastamme kuunnellen.

Onpa kyseessä uuden sovelluksen kehitys tai valmiin ohjelmiston jatkokehitys, iskemme jokaiseen työhön innolla kiinni. Ohjelmistokehityksessä olemme mutkaton, kokonaisvaltainen kumppani!

ohjelmistokehitys

Ketterä ohjelmistokehitys nykyteknologialla

Ketterä ohjelmistoprojekti tehdään iteroiden yhdessä asiakkaan kanssa. Ohjelmistokehityksessä ketteryyteen kuuluu, että toteutus jaetaan pienempiin osiin eli sprintteihin. Kuhunkin sprinttiin sisältyy tavoitteiden asettaminen, toteutus ja katselmoinnit.

Olemme tottuneet haasteisiin – suuri tai pieni projekti, tekijämme etsivät ongelmaasi ratkaisun vahvalla asiantuntemuksella ja sinua kuunnellen. Asiakasyhteistyömme on tiivistä ja ketterän ohjelmistokehityksen avulla reagoimme joustavasti muutoksiin.

Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja, käytämme nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita, sekä hyödynnämme uusimpia teknologioita ja web-kehityksen työkaluja. Sovellusten ylläpidon hoidamme luotettavilla pilvipalvelimilla.

Räätälöidyt ohjelmistot ja sovellukset

Digitalisoidaanko yrityksesi prosessit ohjelmistokehityksen avulla? Autamme yritystäsi kehittämällä tarpeeseesi räätälöidyt sovellukset ja järjestelmät.

Räätälöidyt ohjelmistot suunnitellaan aina yrityksesi tarpeisiin, joten ne mahdollistavat liikeidean, toimintojen tai arkipäiväisten työtehtävien tehokkaan digitalisoinnin. Yksilöllisen toteutuksen avulla saavutat kilpailuetua ja automatisoit yrityksesi toimintoja.

Me hoidamme kaiken, mitä sovelluskehitys vaatii: sovellusten toiminnallisuudet ja vaatimusmäärittelyt, tietomallit, teknologiat, graafiset ilmeet ja tietenkin käyttöliittymät, jotka toimivat moitteetta erilaisissa päätelaitteissa.

Räätälöidyt ohjelmistot ja sovellukset – 6 hyötyä:

  • Valikoidut käyttäjätoiminnot: Sovelluksessa on juuri ne toiminnot, joita loppukäyttäjä tarvitsee.
  • Laajennuksen helppous: Toteutus rakennetaan niin, että mahdolliset laajennukset eivät edellytä koko järjestelmän uudistamista.
  • Kehitys- ja laajennusmahdollisuudet: Ohjelmistoa voidaan kehittää ja laajentaa kustannustehokkaasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.
  • Kerätyn tiedon helppo hallinta ja datan analysointi: Sovellus toimii liiketoiminnan tukena esimerkiksi prosessien mittaamisessa, tiedon hallitsemisessa ja datan analysoinnissa, ja keskittää datan automatisoidusti.
  • Suora kanava johtaa asiakkuuksia: Digitalisaatio avaa mahdollisuuksia myös täysin uusille liiketoimintamalleille ja palveluille ja auttaa kehittämään luovia ratkaisuja mm. palvelukokemuksen, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.
  • Lisätyökalu oman johtamisen tueksi: Toimintojen helpottaminen ja automatisoiminen vapauttaa resursseja yrityksen avainosaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Sovelluskehitystä yrityksesi tarpeisiin

Ohjelmisto voidaan kehittää paikalliselle laitteelle, mutta yhä yleisempää ohjelmistokehityksessä on toteuttaa web-sovellus. Kun sovellus sijaitsee verkkopalvelimella, asiakas voi käyttää web-pohjaista järjestelmää paikasta ja jopa laitteesta riippumatta missä ja milloin vain. Toteutamme myös mobiilisovelluksia yrityksesi tarpeisiin.

Olemme toteuttaneet räätälöityjä ohjelmistoja niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin ja erilaisille toimialoille. Tutustu ohjelmistokehitysprojekteihin asiakastarinoissa.

Liittyvät tukipalvelut

Web-sovellukset

Yrityksesi tarpeiden mukaisesti räätälöity web-sovellus, sisältää vain ne toiminnot, jotka ovat käyttäjille tapeellisia.

Prototyypit

Teemme sovitun tasoisia prototyyppejä ja koekappaleita mm. osana ohjelmisto-, mobiilisovellus- ja verkkosivuprojekteja.

Digitaalinen palvelumuotoilu

Palvelumuotoiluprosessia käyttäen rakennamme kanssasi selkeän ja kattavan suunnitelman digitaalisen palvelun toteuttamiselle, ottaen huomioon projektin vaatimukset, edellytykset ja resurssit.

Ota yhteyttä