Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys eli sovelluskehitys on kattotermi erilaisten digitaalisten palveluiden kehittämiselle. Meidän työtämme on kehittää ja räätälöidä ohjelmistoja asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ohjelmistokehityksessä meillä on vahvaa ja kokonaisvaltaista osaamista. Kehitämme digitaalisia palveluja, jotka auttavat lisäämään asiakkaidemme kilpailukykyä. Konseptointi, määrittely, suunnittelu, toteutus ja ylläpito – me hoidamme ohjelmistokehitysprojektin koko elinkaaren asiakastamme kuunnellen.

Onpa kyseessä uuden sovelluksen kehitys tai valmiin ohjelmiston jatkokehitys, iskemme jokaiseen työhön innolla kiinni. Ohjelmistokehityksessä olemme mutkaton, kokonaisvaltainen kumppani!

Ota yhteyttä
ohjelmistokehitys

Nykyaikaista asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Nykyaikainen ohjelmistokehitys tapahtuu ketterästi iteroiden yhdessä asiakkaan kanssa. Ohjelmistokehityksessä ketteryyteen kuuluu, että toteutus jaetaan pienempiin osiin eli sprintteihin. Kuhunkin sprinttiin sisältyy tavoitteiden asettaminen, toteutus ja katselmoinnit.

Laadukkaaseen ohjelmistokehitykseen sisältyy monta oleellista osa-aluetta, joilla turvataan onnistunut lopputulos. Ohjelmistokehityksessä nämä ovat yleensä vähintään seuraavat: konseptointi, määrittely, suunnittelu, toteutus, testaus, käyttöönotto ja ylläpito.

Olemme tottuneet haasteisiin – suuri tai pieni projekti, tekijämme etsivät ongelmaasi ratkaisun vahvalla asiantuntemuksella ja sinua kuunnellen. Asiakasyhteistyömme on tiivistä ja pidämme sinut mukana kehittämisessä alusta loppuun – joustavasti muutoksiin reagoiden.

Räätälöidyt ohjelmistot ja sovellukset

Digitalisoidaanko yrityksesi prosessit laadukkaan ohjelmistokehityksen avulla? Autamme yritystäsi kehittämällä tarpeeseesi räätälöidyt ohjelmistot ja sovellukset. Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja, käytämme nykyaikaisia ohjelmointitekniikoita, sekä hyödynnämme uusimpia teknologioita ja työkaluja. Ohjelmistojen ylläpidon hoidamme luotettavilla pilvipalvelimilla.

Räätälöidyt ohjelmistot suunnitellaan aina yrityksesi tarpeisiin, joten ne mahdollistavat liikeidean, toimintojen tai arkipäiväisten työtehtävien tehokkaan digitalisoinnin. Yksilöllisen toteutuksen avulla saavutat kilpailuetua ja automatisoit yrityksesi toimintoja.

Me hoidamme kaiken, mitä ohjelmistokehitys vaatii: ohjelmistojen toiminnallisuudet ja vaatimusmäärittelyt, tietomallit, teknologiat, graafiset ilmeet ja tietenkin käyttöliittymät, jotka toimivat moitteetta erilaisissa päätelaitteissa.

Räätälöidyt ohjelmistot ja sovellukset – 6 hyötyä:

 • Valikoidut käyttäjätoiminnot: Ohjelmistossa on juuri ne toiminnot, joita loppukäyttäjä tarvitsee.
 • Laajennuksen helppous: Toteutus rakennetaan niin, että mahdolliset laajennukset eivät edellytä koko järjestelmän uudistamista.
 • Kehitys- ja laajennusmahdollisuudet: Ohjelmistoa voidaan kehittää ja laajentaa kustannustehokkaasti tulevaisuuden tarpeiden mukaan.
 • Kerätyn tiedon helppo hallinta ja datan analysointi: Sovellus toimii liiketoiminnan tukena esimerkiksi prosessien mittaamisessa, tiedon hallitsemisessa ja datan analysoinnissa, ja keskittää datan automatisoidusti.
 • Suora kanava johtaa asiakkuuksia: Digitalisaatio avaa mahdollisuuksia myös täysin uusille liiketoimintamalleille ja palveluille ja auttaa kehittämään luovia ratkaisuja mm. palvelukokemuksen, viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.
 • Lisätyökalu oman johtamisen tueksi: Toimintojen helpottaminen ja automatisoiminen vapauttaa resursseja yrityksen avainosaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Ohjelmisto voidaan kehittää paikalliselle laitteelle, mutta yhä yleisempää ohjelmistokehityksessä on toteuttaa web-sovellus. Kun sovellus sijaitsee verkkopalvelimella, asiakas voi käyttää web-pohjaista järjestelmää paikasta ja jopa laitteesta riippumatta missä ja milloin vain. Toteutamme myös mobiilisovelluksia yrityksesi tarpeisiin.

Ohjelmistokehitys hinta – joustava hinnoittelu erilaisiin tarpeisiin

Oikein valitulla hinnoittelumallilla tuodaan vaihtoehtoja ja joustavuutta ohjelmiston toteutukseen. Oikeanlainen hinnoittelumalli sujuvoittaa projektia huomattavasti. Hinnoittelumallin valinnassa huomioidaan muun muassa projektin koko, kesto ja vaatimukset, sekä projektiin parhaiten sopiva työmenetelmä.

 • Kiinteä hinta soveltuu lyhyisiin ja yksinkertaisiin projekteihin.
  • Hinta ei muutu toteutuksen aikana.
 • Tavoitehintamalli lisää joustavuutta ohjelmistoprojektiin.
  • Asetettu tavoitehinta pitää kustannukset kurissa ja projektiin kuulumattomat muutokset
 • Tuntilaskutteinen malli mahdollistaa suunnitelmien muutokset ketterästi, kun ohjelmistokehitystä tehdään tuntihinnalla.
  • Toteutus on joustava, ja ohjelmistoon toteutettavia osia ja ominaisuuksia priorisoidaan projektin aikana.
  • Ei vaadi äärimmäisen tarkkaa teknistä määrittelyä ennen projektia, koska määrittelyjä tarkennetaan työn edetessä. Toteutustyö voidaan siis aloittaa nopeammin.

Onnistunut ohjelmistokehitys lähtee yrityksesi tarpeista

Meidän asiakkaanamme saat olla tärkeä osa ohjelmistokehitysprojektia ja kysyä tarkentavia kysymyksiä projektista, työskentelytavoista ja tiimeistä milloin vain. Haluamme, että haastat meidät toimittamaan toiveidesi mukaisen ohjelmiston ja olet aktiivisesti mukana ohjelmistokehityksessä. Olemme toteuttaneet räätälöityjä ohjelmistoja niin isoihin kuin pienempiinkin tarpeisiin ja erilaisille toimialoille.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, vaikka ideasi olisikin vielä hiomaton timantti! Lupaamme sinulle aidosti rennon ja mukavan vastaanoton ja asiakaslähtöisen kohtaamisen.

Ota yhteyttä