Verkkosivut

Toteutamme Kuopiossa ensiluokkaiset, tarpeisiisi kohdennetut WordPress-kotisivut, verkkokaupat ja muut verkkosivut vankalla kokemuksella ja luovalla näkemyksellä.

Työkalunamme on pääosin avoimen lähdekoodin WordPress-verkkosivualusta. WordPress-sivujen avulla voidaan taata yrityksellesi kustannustehokas verkkosivutoteutus unohtamatta nykypäivän ulkonäkö-, käyttömukavuus- ja saavutettavuusvaatimuksia. Toki tarvittaessa käytämme työssämme myös muita teknologioita ja hyväksi havaittuja avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Muista myös verkkosivujen ja nettikaupan markkinointi, sillä markkinointi on hyvin oleellinen osa verkossa toteutuvaa liiketoimintaa! Yhteistyökumppaneidemme ja oman osaamisemme avulla tarjoamme  monipuolisia digimarkkinointipalveluita yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

verkkosivut

Toimivat verkkosivut yrityksellesi

Verkkosivut toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa, kysymällä mielipiteitä ja kommentteja puolin ja toisin. Hyvä viestintä on verkkosivuprojektien keskiössä.

Yrityksen kotisivut ovat paljon muutakin kuin teknistä toteutusta – ne ovat voimakas markkinoinnin työkalu ja yrityksen näyteikkuna! Tarjoamme koodin lisäksi verkkoviestinnän kokonaispalveluja, joten verkkosivuprojektiin voidaan liittää lisäpalveluina myös visuaalista suunnittelua, hakukoneoptimointia ja sisällöntuotantoa.

Yhteistyössä digimarkkinointialan luottokumppaniemme kanssa toteutamme myös laajempia verkkosivukokonaisuuksia ja integraatioita.

verkkosivut-hiilineutraali_pohjois-savo

WordPress-verkkosivujen hyödyt

 • Laajat mahdollisuudet sivustolle toteutettavia toiminnallisuuksia
 • Täysin asiakaskohtaisen, yrityksellesi sopivan ulkoasun toteutus
 • Selkeä rakenne
 • Helppokäyttöiset ylläpito-ominaisuudet sisällönhallintaan
 • Responsiivinen eli mobiiliystävällinen toteutus
 • Hyvä hakukonenäkyvyys
 • Verkkokauppalaajennuksen käyttöönotto
 • Rajapintojen hyödyntäminen tiedonsiirtoon
 • Muut WordPress -sivujen hyödyt: lue blogista lisää Gutenberg-editorista

WordPress-verkkosivujen hinta

Verkkokauppatoteutusten ja verkkosivujen hinta koostuu palvelun sisällön, laajuuden ja toteutettavien toiminnallisuuksien mukaan. Meillä Hurjalla kompaktien WordPress-verkkosivujen hinta alkaa 3 000 eurosta.

Muita hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi sivuston tekniset ominaisuudet, kieliversioiden määrä, mahdolliset integraatiot ja tarvittavat lisäpalvelut. Lisäpalveluita voivat olla mm. sopivien kuvapankkikuvien hankkiminen verkkosivuille, hakukoneoptimointi (SEO), sisällöntuotanto ja erilaiset integraatiot.

Verkkosivujen toteutus

Tarvekartoitus: Tarkoitus, toiveet, tavoitteet, vaatimukset ja aikataulu. Käymme kanssasi läpi mihin tarkoitukseen verkkosivut ollaan toteuttamassa, mitä toiveita, tavoitteita ja vaatimuksia sivustolle on asetettu ja mikä on kotisivujen tavoitteellinen toteutusaikataulu.

Tiedonkeruu ja määrittely: Mm. sivuston viesti, sisällöt, toiminnallisuudet, käyttäjäryhmät ja tekniset vaatimukset. Määrittelyvaiheessa selvitämme sivuston käyttäjäryhmät, halutut toiminnallisuudet, sisällön laajuuden, tekniset vaatimukset sekä ulkoasuun liittyvät määritykset.

Visuaalinen, rakenteellinen ja tekninen suunnittelu: Sivuston ulkoasun ja ominaisuuksien suunnittelu. Sivu- ja valikkorakenteet sekä teknisten ratkaisujen avulla toteutetut toiminnallisuudet suunnitellaan ja rakennetaan toiveidesi mukaan. Tämä voidaan tehdä joko valmista graafista ohjeistusta mukaillen tai itsenäisenä kokonaisuutena.

Tekninen toteutus: Tämä vaihe on koodaamista! Kun koodaus on edennyt riittävän pitkälle, voi WordPress-alustalle rakennettavaa verkkosivustoa esikatsella omassa rauhassa, ulkopuolisilta piilossa. Esikatselun avulla pääset seuraamaan verkkosivuston valmistumista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa ja voit kertoa muutostoiveistasi omalle yhteyshenkilöllesi myös toteutuksen aikana.

Testaus ja julkaisu: Lopputestaus, viime silaukset ja hyväksyttynä julkaisuun. Kun verkkosivusto on ulkoasun, toimintojen ja sisällön puolesta valmis ja asiakkaan hyväksymä, se julkaistaan sovittuna ajankohtana valitussa osoitteessa, eli verkkotunnuksessa.

Ylläpito- ja tukipalvelut: Päivitys-, huolenpito- ja tukitoimintoja erilaisiin tarpeisiin. WordPress-pohjaisille sivustoille suosittelemme ylläpitosopimukseksi WordPress-huolenpitopalveluamme.

WooCommerce-verkkokaupat

Millainen on nykyaikainen verkkokauppa? Verkkokauppojen ominaispiirre on, että palvelun tulee olla käytössä 24/7, juuri silloin kuin asiakkaallesi on paras aika tehdä ostoksia. Verkkokaupan pitää myös olla selkeä, helppokäyttöinen, tarpeellisella tuoteinformaatiolla ja kattavilla maksu- ja toimitustavoilla varustettu. Ostamisen täytyy olla helppoa.

Toteutamme erikokoiset verkkokaupat pienistä kotisivujen sisäisistä verkkokaupoista aina asiakaskohtaisesti rakennettuihin, monipuolisiin tilausjärjestelmiin. Huolellisesti suunniteltu käytettävyys mahdollistaa myös verkkokaupan ylläpitäjälle vaivattoman tavan tilausten ja tuotteiden hallintaan ja tukee valittuja markkinointitapoja.

Tyypillisimmin toteutamme verkkokaupan WordPressin WooCommercella.

Verkkosivujen päivittäminen ja jälkihoito

Olemme mielellämme kumppanisi sivuston kehittämisessä projektin jälkeenkin!
Lisäominaisuuksien toteuttamisesta ja sivuston jatkokehityksestä sovitaan aina yhdessä tapauskohtaisesti, joten tiedät mistä maksat.

Erillisenä palveluna tarjoamme verkkosivustoille räätälöidyt ylläpito- ja huolenpitopalvelut.

 • WordPress-sivujen ylläpitopalvelu sisältää sivustolle sopivan palvelinympäristön ylläpidon.
 • Huolenpitopalveluun kuuluu kuuluu palvelinympäristön ylläpidon lisäksi WordPressin ja siihen asennettujen lisäosien säännölliset päivitykset. Sinun ei siis tarvitse tehdä itse teknisiä päivityksiä, ja huolehtia teknisen tietoturvan toteutumisesta – me hoidamme ne puolestasi!
 • Ammattitaitoinen tuotetuki ja ystävällinen asiakaspalvelu ovat kotisivujen huolenpitopalvelun näkyvin osuus.
 • Huolenpitosopimukseen voidaan liittää myös kuukausittaista pienkehitystä ja muita räätälöityjä lisäpalveluita.

Kun tarvitset osaavia yhteistyökumppaneita monipuolisen verkkoviestinnän ja digimarkkinoinnin palveluihin tai uusien sivujen markkinointiin, me etsimme sinulle sopivan ratkaisun! Tutustu verkkosivuprojekteihin asiakastarinoissa.

Asiakastarinat

Lue lisää Hub Panostamo
Lue lisää Kuopion Palloseura (KuPS)
Lue lisää Suomen Sahayrittäjät ry
Lue lisää Kuofit
Lue lisää Precedo Consulting Oy
Lue lisää Pohjois-Savon ilmastotyö
Lue lisää Kuopio Health
Lue lisää Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry
Lue lisää MFKA-Kustannus Oy
Lue lisää Hube Helsinki Oy / Y-Studio
Lue lisää Apetit Oyj
Lue lisää Vitaseege Oy
Lue lisää AddSearch Oy
Lue lisää Ropo Capital

Ota yhteyttä