Verkkosivut

Toteutamme ensiluokkaiset, tarpeeseenne kohdennetut kotisivut, verkkokaupat tai muut verkkosivut vankalla kokemuksella ja luovalla näkemyksellä.

Työkalunamme on pääosin avoimen lähdekoodin WordPress, jonka avulla voidaan taata kustannustehokas toteutus unohtamatta nykypäivän ulkonäkö- ja käyttömukavuusvaatimuksia. Tarvittaessa käytämme työssämme myös muita teknologioita ja hyväksi havaittuja avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Yhteistyössä digimarkkinointialan luottokumppaniemme kanssa toteutamme myös laajempia verkkosivukokonaisuuksia ja integraatioita.

verkkopalvelut

WordPress-sivuston mahdollisuuksia

  • Laajat mahdollisuudet sivustolle toteutettavia toiminnallisuuksia
  • Täysin asiakaskohtaisen ulkoasun toteutus
  • Helppokäyttöiset ylläpito-ominaisuudet sisällönhallintaan
  • Responsiviinen eli mobiiliystävällinen toteutus
  • Hyvä hakukonenäkyvyys
  • Verkkokauppalaajennuksen käyttöönotto
  • Rajapintojen hyödyntäminen tiedonsiirtoon

Miten Hurjalla toimitaan?

Vaihe 1
Tarvekartoitus

Tarkoitus, toiveet, tavoitteet, vaatimukset ja aikataulu.

Vaihe 2
Tiedonkeruu ja määrittely

Mm. sivuston viesti, sisällöt, toiminnallisuus, käyttäjäryhmät ja tekniset vaatimukset.

Vaihe 3
Visuaalinen, rakenteellinen ja tekninen suunnittelu

Sivu- ja valikkorakenteet, graafista ohjeistusta mukaillen tai täysin itsenäisenä kokonaisuutena.

Vaihe 4
Tekninen toteutus

Raakaa koodausta!

Vaihe 5
Testaus ja julkaisu

Lopputestaus, viime silaukset ja hyväksyttynä julkaisuun.

Vaihe 6
Ylläpito- ja tukipalvelut

Päivitys-, huolenpito- ja tukitoimintoja erilaisiin tarpeisiin.

Ylläpitopalvelut

Verkkokaupat

Millainen on nykyaikainen verkkokauppa? Meidän mielestämme sen ainakin pitäisi olla selkeä, helppokäyttöinen, tarpeellisella tuoteinformaatiolla ja kattavilla maksu- ja toimitustavoilla varustettu. Huolellisesti suunniteltu käytettävyys mahdollistaa myös verkkokaupan ylläpitäjälle vaivattoman tavan tilausten ja tuotteiden hallintaan ja tukee valittuja markkinointitapoja.

Toteutamme erikokoiset verkkokaupat pienistä kotisivujen sisäisistä verkkokaupoista aina asiakaskohtaisesti rakennettuihin, monipuolisiin tilausjärjestelmiin. Tyypillisimmin toteutamme työn WordPressin Woocommercella.

Hinnoittelu

Kotisivu- ja verkkokauppatoteutusten hinta koostuu palvelun sisällön, laajuuden ja toteutettavien toiminnallisuuksien mukaan. Muita hintaan vaikuttavia asioita ovat esimerkiksi sivuston laajuus, tekniset ominaisuudet, kieliversioiden määrä ja mahdolliset integraatiot.

Ota yhteyttä niin käymme tarpeesi läpi yhdessä!

Jälkihoito ja ylläpito

Tarjoamme toteutetuille verkkosivustoille tietenkin myös tarvittavat ylläpito sekä tuki- ja huolenpitopalvelut. Sovittaessa voimme projektin jälkeenkin olla kumppaninne sivuston kehittämisessä.

Jos tarvitset osaavia yhteistyökumppaneita monipuolisen verkkoviestinnän ja digimarkkinoinnin palveluihin tai uusien sivujen markkinointiin, saat avun osaavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Ota yhteyttä