WordPress-huolenpitopalvelu

Hyvin hoidettu WordPress-sivuston ylläpito on avainasemassa verkkosivun luotettavassa toiminnassa ja tietoturvasta huolehtimisessa. Huolenpitopalvelumme sisältää kaiken helppoon verkkosivujen ylläpitoon.

WordPress on nopeasti kehittyvä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Avoimen lähdekoodin kääntöpuolena kuitenkin on, että WordPressistä havaitaan myös ajoittain uusia tietoturva-aukkoja.

WordPress-huolenpito sisältää kaiken turvalliseen verkkosivujen ylläpitoon

WordPressille julkaistaan säännöllisesti uusia itse julkaisualustan, sekä siihen asennettujen lisäosien versiopäivityksiä, joilla parannetaan ominaisuuksia ja paikataan havaittuja haavoittuvuuksia. Päivitysten asentaminen WordPressiin on ensisijaisen tärkeää, sillä pahimmassa tapauksessa koko sivusto on mahdollista hakkeroida paikkaamattomia haavoittuvuuksia hyväksikäyttäen. WordPress-huolenpitopalvelumme on ratkaisu turvalliseen kotisivujen ylläpitoon.

WordPress-huolenpitopalvelu sisältää verkkosivuston teknisen palvelinylläpidon (webhosting) lisäksi jatkuvan palvelun, jossa huolehdimme, että WordPress-julkaisualusta sekä siihen asennettujen lisäosien päivitykset ovat aina ajan tasalla. Valvomme verkkosivusi toimintaa ja tarkastamme päivitysten tarpeen säännöllisesti. Ja kun päivityksiä tarvitsee tehdä, teemme ne automaattisesti.

WordPress-huolenpito hinta alkaen 49,00 €/kk + alv

Palvelu sisältää:

  • Webhosting
  • Tekniset päivitykset kuukausittain tai tarvittaessa (WordPress, teema, asennetut lisäosat)
  • Tietoturvapäivitykset kuukausittain tai tarvittaessa
  • Sivuston toiminnan valvonta
  • Varmuuskopiointi kerran vuorokaudessa
  • Sivuston pienkehitys 0,5 h/kk *
  • Asiakaspalvelu ja tekninen tuki puhelimitse ja sähköpostitse, ma-pe klo 9-16

WordPress-huolenpitopalveluun voidaan sisällyttää myös suurempi tuntimäärä verkkosivun pienkehitystä tai vaikkapa sisällön muokkaamista. Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan huolenpitopaketin kotisivujesi ylläpitoon!

*Pienkehitys tarkoittaa verkkosivustolle kuukausittain tehtäviä pieniä ja nopeasti tehtäviä muutoksia tai sisältöpäivityksiä, kuten tekstin muokkaaminen tai lisääminen, kuvapäivitykset, uusien lisäosien asentaminen, ulkoasuteeman muutokset tai muut sivuston koodiin tehtävät pienet muutostyöt. Enemmän aikaa vievistä päivitystöistä sovitaan aina erikseen.