WordPress-huolenpitopalvelu

Hyvin hoidettu WordPress-ylläpito on avainasemassa verkkosivun luotettavassa toiminnassa ja tietoturvasta huolehtimisessa. Huolenpitopalvelumme sisältää kaiken tarvittavan helppoon verkkosivujen ylläpitoon.

WordPress on nopeasti kehittyvä avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Avoimen lähdekoodin kääntöpuolena kuitenkin on, että WordPressistä havaitaan myös ajoittain uusia tietoturva-aukkoja. Tästä syystä WordPress-ylläpito kannattaa jättää ammattilaisten käsiin!

Ota yhteyttä

WordPress-huolenpito on enemmän kuin pelkkää WordPress-ylläpitoa

WordPressille julkaistaan säännöllisesti uusia itse julkaisualustan, sekä siihen asennettujen lisäosien versiopäivityksiä, joilla parannetaan ominaisuuksia ja paikataan havaittuja haavoittuvuuksia. Päivitysten asentaminen WordPressiin on ensisijaisen tärkeää, sillä pahimmassa tapauksessa koko sivusto on mahdollista hakkeroida paikkaamattomia haavoittuvuuksia hyväksikäyttäen. WordPress-huolenpitopalvelumme on ratkaisu turvalliseen kotisivujen ylläpitoon.

WordPress-huolenpitopalvelu sisältää verkkosivuston teknisen palvelinylläpidon (webhosting) lisäksi jatkuvan palvelun, jossa huolehdimme, että WordPress-julkaisualusta sekä siihen asennettujen lisäosien päivitykset ovat aina ajan tasalla. Palvelumme on siis huomattavasti enemmän kuin pelkkää WordPress-ylläpitoa! Valvomme verkkosivusi toimintaa ja tarkastamme päivitysten tarpeen säännöllisesti. Ja kun päivityksiä tarvitsee tehdä, teemme ne automaattisesti.

WordPress-huolenpito hinta alkaen 59,00 €/kk + alv

Palvelu sisältää:

  • Webhosting (Hurja Hosting 3 -palvelutaso)
  • Tekniset päivitykset kuukausittain tai tarvittaessa (WordPress, teema, asennetut lisäosat)
  • Tietoturvapäivitykset kuukausittain tai tarvittaessa
  • Varmuuskopiointi kerran vuorokaudessa
  • Sivuston toiminnan valvonta ja nopea reagointi virhetilanteisiin
  • Asiakaspalvelu ja tekninen tuki puhelimitse ja sähköpostitse, ma-pe klo 9-16

Muista sivustoon liittyvistä pienkehitys- ja päivitystöistä sovitaan tapauskohtaisesti. WordPress-huolenpitopalveluun voidaan sisällyttää myös ennalta sovittu tuntimäärä verkkosivun pienkehitystä tai vaikkapa sisällön muokkaamista. Ota yhteyttä, niin rakennamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan huolenpitopaketin WordPress-ylläpitoon!

Ota yhteyttä

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.