WordPress-sivuston auditointi

WordPress-sivuston auditoinnin avulla saat tarkat tiedot sivustoltasi löytyvistä kehityskohteista! Se sopii erityisesti nykyisen sivuston kehittämiseen.

Auditointimme avulla voi muun muassa selvittää, kuinka sivustoasi saadaan kevennettyä ja nopeutettua sekä parannettua sen tietoturvaa. Yleensä tämä on mahdollista esimerkiksi turhia ominaisuuksia ja tietoja karsimalla. Sivustoauditoinnissa voidaan myös kerätä tärkeitä tietoja sivustouudistuksen aloittamiseen. Nopea ja käyttäjäystävällinen sivusto toimii brändisi väsymättömänä markkinointi- ja myyntikanavana!

Ota yhteyttä

Verkkosivut vaativat jatkuvaa kehittämistä

Digitaalisessa maailmassa kehitys on huimaa ja tästä syystä myös verkkosivut vaativat katkeamatonta kehittämistä. Verkkosivujen jatkuva ylläpito ja päivitysten tekeminen on tärkeää, ettei vanhentunut teknologia aiheuta ongelmia, tai jopa tietoturvauhkia. Tyypillisesti verkkosivuja kehitetään tarpeiden mukaan lisäämällä sinne toiminnallisuuksia ja muita parannuksia. Sivusto jonne on tehty muutoksia useampaan kertaan, voi pitää taustallaan erittäin suureksi paisunutta tietokantaa, joka hidastaa turhaan sivuston toimintaa. Myös tavat tekniseen toteutukseen muuttuvat ja lisäksi vanhentuneet lisäosat voivat aiheuttaa ongelmia.

Lataa verkkosivuprojektin ostajan opas avuksesi!

WordPress-sivuston auditoinnin osa-alueet

Nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut tuovat myös tuloksia, on se sitten asiakkaiden yhteydenottoja tai esimerkiksi verkkokaupan tapauksessa suora myynti. WordPress-sivuston auditoinnissa selvitämme sivustosi mahdolliset tekniset ongelmat ja kuinka niitä voidaan lähteä ratkomaan. Kun sivuston tekniset ratkaisut ja toiminnallisuudet on toteutettu hyviä käytäntöjä noudattaen, palvelee sivustosi myös paremmin asiakkaitasi ja helpottaa sivuston jatkokehitystä.

Halutessasi voimme laajentaa testausta koskemaan sivuston saavutettavuutta saavutettavuusauditoinnilla tai hakukoneystävällisyyttä SEO-auditoinnin muodossa.

Sivuston arviointi on jaettu kolmeen osaan:

 • Verkkosivun teknisen toteutuksen arviointi
  • WordPressin versio, konfigurointi ja asetukset
  • Tietokannan sisältö ja koko
  • Sivustolle asennetut teemat ja niiden versiot sekä päivitystarpeet
  • Noudatetaanko sivustolla suositeltavia käytäntöjä ja onko koodi puhdasta ja selkeää
  • Sivustolle asennettujen lisäosien tarpeellisuus, versiot ja päivitystarpeet
 • Tietoturva
  • Noudatetaanko sivustolla ajantasaisia ja suositeltavia käytäntöjä
  • Löytyykö sivustolta tietoturvaa uhkaavia toiminnallisuuksia ja vanhentuneita lisäosia
  • Tallentaako sivusto henkilötietoja, ja miten tällaisten tietojen tallennus ja käsittely on hoidettu
 • Sivuston nopeus
  • Tarkistetaan sivuston välimuistin käyttö ja sisällön optimointi, kuten kuvien tiedostokoot
  • Testataan sivusto suorituskykyä mittaavilla työkaluilla ja etsitään kehityskohteet

Sivustoauditoinnin tulokset ja raportointi

Saat sivustoauditoinnista kattavan dokumentin, jossa listataan testatut osa-alueet, tehdyt huomiot ja ehdotukset niiden korjaamiseksi. Sivustoauditoinnin jälkeen voit lähteä toteuttamaan toimenpiteitä joko oman verkkopalvelusi kehittäjän tai Hurjan ammattilaisten kanssa. Käymme lisäksi toiveidesi mukaan auditoinnin tulokset läpi kanssasi henkilökohtaisesti. Auditoinnin jälkeen olemme apunasi myös sivuston optimoinnissa!

Sivustoauditoinnin hinta

Sivustoauditointimme hinta on alk. 712 € (alv. 0 %). Hinta määräytyy sivuston laajuuden ja tarkistettavien osa-alueiden mukaan. Auditointia voidaan muokata kattamaan juuri sinulle tärkeät ja kiinnostavat osa-alueet. Sivuston mahdollinen optimointi määräytyy laajuuden ja tehtävien toimenpiteiden mukaan.

Kokeile aluksi maksutonta verkkosivujen kuntotestiä!

Toimiva sivusto on verkkoläsnäolon perusta

Toimiva sivusto on brändisi koko verkkoläsnäolon perusta. Verkkosivusi toimivat niin ikään digitaalisena toimipisteenä, näyteikkunana kuin myös asiakaspalvelijana. Huippunsa viritetty sivusto luo oikeanlaisia mielikuvia, löytyy ja erottuu sekä palvelee asiakkaita, jolloin saat sen avulla myös tuloksia!

Hurjalta löytyy laajaa osaamista digipalveluiden kehittämiseen liittyvistä lainalaisuuksista, erityispiirteistä ja parhaista käytännöistä. Meiltä löytyy tekninen, visuaalinen sekä sisällöllinen osaaminen, joilla toteutamme asiakkaillemme teknisesti toimivia, näyttäviä ja saavutettavia verkkosivuja.

Ota yhteyttä, niin käydään tarpeesi läpi yhdessä!

Ota yhteyttä

  Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.