Avoimet työtehtävät

Frontend Developer

Onko intohimosi rakentaa teknisesti huippuunsa hiottuja käyttäjäkokemuksia? 🔥 Kiinnostaako fronttipuolen kehitystyöt monipuolisissa ohjelmistoprojekteissa?

Frontend Developer

Backend Developer

Onko taustajärjestelmien kehittäminen, API:t ja integraatiot lähellä sydäntäsi? 🔥 Onko sinulle sydämen asia, että koodi konepellin alla toimii täydellisesti? Kiinnostavatko kehitystyöt monipuolisissa ohjelmistoprojekteissa?

Backend Developer

Jätä avoin hakemus

Eikö sopivaa tehtävää näy, mutta sopisit hyvin hurjaan joukkoon? Heittäydy villiksi ja heitä meitä hakemuksella, sillä laajennamme jatkuvasti osaamistamme asiakastarpeiden kasvaessa.

Jätä avoin hakemus

Uratarinat

Vuosikymmenen jälkeenkin riittävästi haastetta ja vaikutusmahdollisuuksia

Kasvava ja kehittyvä Hurja tarjoaa taatusti myös kokeneelle konkarille riittävästi haastetta kehittyä urallaan.

Tahdomme aina antaa työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaansa ja uraansa. Tämän ansiosta hurjilta löytyy jopa yli vuosikymmenen kestäneitä työuria!

Lue lisää

Hurja on yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Hurja Solutions on yksi Great Place to Workin vuonna 2022 julkaisemista Suomen parhaista työpaikoista. Hurjalaisten lämmin innostus omaa työtään kohtaan paistaa läpi ja ruokkii itseään ja työilmapiirissä huokuu toisten arvostus, rentous, huumori ja lämmin ryhmähenki!

Jätä avoin hakemus

Hurja on Great Place to Work -sertifioitu työpaikka!

Henkilöstötutkimuksesta saimme tutkittua tietoa siitä, että työntekijämme pitävät Hurjaa kokonaisuudessaan mahtavana työpaikkana. Great Place to Work -väittämän ”kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” kohdalla hurjalaiset olivat 100 %:sesti samaa mieltä!

Jätä avoin hakemus

Mitä Hurja tarjoaa työntekijälle?

Viihtyisän työympäristön

Tästä kuulemme usein ja syytämme moisesta aivan suoraan mahtavaa porukkaamme! Tuleva työpaikkasi sijaitsee Savon metropolissa, eli Kuopion keskustassa hyvien palveluiden lähellä – tai jos tuotat koodia parhaiten kotona, myös etätyö onnistuu.

Vaikuttamismahdollisuuksia

Työpaikka koetaan aina viihtyisämmäksi, kun on mahdollisuuksia vaikuttaa työympäristöön ja -tapoihin sekä työssä käytettyihin teknologioihin. Me tahdomme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi ja uraasi Hurjalla.

Ykkösluokan työvälineet

Uusi menetelmä on yleensä parempi, kuin ripakopallinen vanhoja. Hurjan töissä eivät hommat jumitu ikivanhojen menetelmien tai kehityksestä jälkeenjääneiden ohjelmien vuoksi. Onnistumisen kokemukset ovat tärkeitä, kun työskennellään monipuolisten ja merkityksellisten projektien parissa.

Virkistystä

Ei töissä voi aina viihtyä – välillä täytyy rentoutuakin! Tarjoamme hyvinvointisi tueksi yhteisiä liikuntaharrastuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi after workit, peli-illat ja virkistystapahtumat ovatkin hyvän työilmapiirimme kulmakiviä.

Huippukivan työyhteisön

Töihin on aina mukava tarttua kun innostava, yhteisöllinen meininki on aistittavissa jokaisessa työhuoneessa, kotikonttorissa ja toimiston käytävillä. Toisinaan taas juodaan taukokahveja rennosti etänä tai pöytäjaliksen parissa toimistolla.

Joustavat työajat

Meillä ei etätyötä vierasteta, emmekä vahdi toimistotyöaikoja kello kädessä. Ymmärrämme, että elämässä on muutakin kuin työ, joten joustavat työajat mahdollistavat sinulle parhaiten sopivan vuorokausirytmin.

Hurjakulttuuri

Hurja Solutions on yksi Suomen parhaista työpaikoista

Hurja Solutions on yksi Great Place to Workin julkaisemista Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2022. Hurja sijoittui pienten yritysten sarjassa sijalle 9.

Hurja Solutions on yksi Suomen parhaista työpaikoista

Mikko Heiskanen aloitti Hurja Solutions Oy:n uutena myyntijohtajana

Mikko Heiskanen aloitti Hurja Solutions Oy:n uutena myyntijohtajana ja ottaa vastuun Hurjan myynnin kehittämisestä.

Mikko Heiskanen aloitti Hurja Solutions Oy:n uutena myyntijohtajana

Hurja Solutions Oy on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin

Teetimme tänä syksynä ensimmäistä kertaa Great Place to Work®:in Trust Index -henkilöstötutkimuksen, jossa Hurjalle myönnettiin Great Place To Work® -sertifiointi.

Hurja Solutions Oy on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin

Hybridityö, etätyö tai lähityö vai onko työntekopaikalla väliä?

Niin kuin monilla muillakin työpaikoilla, myös Hurjalla siirryttiin sankoin joukoin etätyöhön reilut puolitoista vuotta sitten. Sittemmin osa meistä on palannut toimistolle, jotkut työskentelevät kokonaan etänä, ja yleistä on myös jonkinlainen välimuoto näiden kahden ääripään väliltä eli ns. hybridityö.

Hybridityö, etätyö tai lähityö vai onko työntekopaikalla väliä?

Hurja.cs lähtee uuteen Kanaliiga-kauteen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta ja tähtää sarjan voittoon

Kanaliigan Counter-Strike: Global Offensive -turnauksia pelataan kahdeksalla eri sarjatasolla ja Hurja.cs lähtee tänä vuonna kauteen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Challengers-sarjasta. Kausi muodostuu runkosarjapeleistä, pudotuspeleistä sekä finaalitapahtumasta.

Hurja.cs lähtee uuteen Kanaliiga-kauteen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta ja tähtää sarjan voittoon