Verkkosivuston uudistus

Hurja Solutions toteutti WordPress-sivuston laadukkaasti ja joustavalla aikataululla. Lopputulos täyttää tarpeet erinomaisesti ja sisällön muokkaus onnistuu näppärästi hyvin koostetun teeman ansiosta.

Helsingissä päämajaansa pitävä kansainvälinen yritys, AddSearch, on kehittänyt oman menetelmänsä verkkosivustojen sisäisiin hakuihin. Heidän tekniikkansa on maailmanlaajuisesti arvostettua.

Tarve

Yrityksen entinen verkkosivu oli raskas, sillä sivustolla oli ylimääräistä tietoa sekä lisäosia, jotka hidastivat ja hankaloittivat sisällönhallintaa. Haluttiin uudet, toimivammat nettisivut, joita olisi helppo hallita.

Ratkaisu

Toteutimme ylläpitoa helpottavia ratkaisuja yksilöimällä sisältötyyppejä, kuten referenssit ja ominaisuudet, ja tekemällä niistä modulaarisia. Ratkaisujen kautta yksittäisten sivujen ja sivuston muun sisällön hallinta onnistuu joustavammin.

Hyödyt

Selkeä ja dynaaminen hallinta, jolloin sivusto on asiakkaalle helppokäyttöinen ja muokattava. Sivuston kaikki osat ovat helposti hallittavissa ja suunnittelussa on huomioitu laadukas käyttäjäkokemus.

Lue lisää verkkosivupalveluistamme!

Jätä yhteydenottopyyntö