Rahoituskonsultointi

Oikeantyyppisen rahoituksen valintaan kannattaa panostaa jo projektin suunnitteluvaiheessa. Olemme asiakkaidemme apuna myös erilaisten rahoitusvaihtoehtojen kanssa.

Kokeneet asiantuntijamme selvittävät mahdollisuudet erilaisten rahoitusinstrumenttien käyttämiseen, auttavat rahoitushakemuksen laatimisessa ja opastavat ohjelmistoprojektin idean paketoinnissa. Tarjoamme nämä asiantuntijapalvelut ohjelmistoprojektin lisäpalveluna, osana palvelumuotoilua tai kokonaan itsenäisenä palveluna.

Ota yhteyttä

Rahoittajan valinta

Rahoittajan valintaan tulee panostaa heti ohjelmistoprojektin suunnitteluvaiheessa. Koska kullakin rahoittajalla on omat painopisteensä ja menettelytapansa, rahoituksen hakemisessa on hyvä olla liikkeellä osaavien tekijöiden kanssa.

Rahoitusneuvontaan perehtyneet asiantuntijamme tuntevat erilaisten rahoittajien käytännöt. Autamme sinua valitsemaan valmiille ideallesi sopivimman rahoittajan, tai työstämme ideasta kanssasi kokonaisuuden, joka sopii valittuun rahoitusmalliin.

Yritykset voivat hakea ohjelmistoprojektille rahoitusta mm. seuraavilta rahoittajilta:

  • Business Finland
  • Ely-keskus
  • Finnvera
  • EU Ecsel
  • EU H2020
  • EU ITEA

Lue myös: Innovaatioseteli on joustava rahoitusväline

Rahoitushaun kulku

Idean tarkennus: Ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme yhdessä yrityksesi kehittämistavoitteet ja -ideat, sekä koostamme valitun rahoittajan edellyttämät perustiedot.

Rahoittajan tapaaminen: Sovimme tapaamisen rahoittajan kanssa ja selvitämme, mille rahoitettava kohde vaikuttaa rahoittajan silmin. Etsimme ideasta ne muutostarpeet, joita rahoituksen myöntäminen edellyttää.

Hakemus: Rahoitushakemuksessa on tärkeää noudattaa rahoittajan ohjeistusta ja huomioida rahoittajan edellyttämät lisäykset ja muutokset. Hakemusvaiheessa määritellään myös projektin budjetointi ja aikataulutus.

Projektin aloitus: Hyvin valmistellun hakemusprosessin ja rahoittajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen projekti voi joissain tapauksissa alkaa omakustanteisesti jo heti silloin, kun hakemus on tallennettu rahoittajan järjestelmään. Rahoituspäätös tulee myöhemmin, ja lopulliset päätösajat vaihtelevat rahoittajan mukaan.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan projektillesi sopivimmat rahoitusvaihtoehdot!

Ota yhteyttä