Uudet verkkosivut kustomoidulla ulkoasulla ja hallinnalla

Hurjan kanssa työskentely oli keskustelevaa, sujuvaa ja helppoa. Uusi verkkosivutoteutus tuo Kuopion ja jäsentemme osaamista esille sekä tarjoaa selkeästi jäsenneltyä tietoa verkoston toiminnasta kiinnostuneille. Olemme tyytyväisiä Hurjaan ja suosittelemme yhteistyötä heidän kanssaan. 

Marleena Ruutiainen ja Aki Gröhn / Kuopio Health

Kuopio Health on hyvinvoinnin, elintarvikealan sekä terveysteknologian osaamisen, tutkimuksen, elinkeinoelämän ja terveysalan tietoisuuden edistämiseen sitoutunut verkosto. Verkoston avoin innovaatio-ekosysteemi tuo uusia ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin.

Tarve

Kuopio Health tarvitsi uudet verkkosivut, joilla osuuskunnan jäsenet ja alueen osaaminen esitellään selkeästi ja kiinnostavasti. Kuopio Health edistää sekä kansallisesti että kansainvälisesti verkostonsa näkyvyyttä, saatavuutta ja vetovoimaisuutta. Verkkosivujen haluttiin viestivän näitä päämääriä.

Kuopio Healthin verkostosta kertova materiaali haluttiin samalla järjestellä niin, että aiheesta kiinnostuneiden sidosryhmien on helppo tutustua alueelliseen innovaatiokeskittymään ja innostua kuopiolaisesta osaamisesta. 

Ratkaisu

Toteutimme Kuopio Healthille WordPress-pohjaisen monikielisen sivuston, johon voidaan määrittää erilaisia käyttäjärooleja ja rajata rooleihin liittyviä käyttöoikeuksia.

Verkoston jäsenten ja tapahtumien hallinta toteutettiin WordPressin räätälöityinä osina (Custom Post Type). Näiden alueiden hallinnointi ja tarkempi ominaisuuksien määrittely tehdään erillään muusta sivustosta, mikä helpottaa tiedon jäsentelyä ja laajentaa mm. hakutoimintojen kehitysmahdollisuuksia. 

Sivuston kehittämisessä panostettiin teknisen puolen lisäksi myös viestintäsuunnitelman päivittämiseen ja tiedon löytämisen helpottamiseen. Uusilla sivuilla sisältö on kategorisoitu ja luokiteltu selkeästi, ja myös jäsenistöä voi suodattaa avainsanojen avulla. 

Hyödyt

Sivusto rakennettiin asiakasta kuunnellen ja yhdessä keskustellen, joten uudistus vastaa asiakkaan yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Sivuston kehitysmahdollisuudet ovat hyvät, mikä on erittäin tärkeää tulevaisuutta ajatellen.

Sivuston vierailijoiden ja Kuopio Healthin verkoston jäsenten on helppo löytää etsimänsä, koska laaja verkkomateriaali on jäsennelty fiksusti paikoilleen. 

Ulkoasu noudattaa asiakkaan tyyliä: sivusto on asiallinen ja selkeä, mutta ei lainkaan tylsä.


Ulkoasu on toteutettu yhteistyössä Grafiantin kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö