Verkkokauppa ja verkkosivuston uudistus

Kuofit on kuopiolainen uuden ajan kuntokeskus, jonka monipuoliset liikuntapalvelut sopivat yksilöllisiin tarpeisiin ja isommillekin ryhmille. 

“Hurjan kanssa työskentely oli erittäin helppoa ja sujuvaa. Projektissa mentiin vaihe vaiheelta eteenpäin ja työnjako oli selkeä, sillä meille kerrottiin mitä materiaaleja ja tekstejä meidän tulee missäkin vaiheessa toimittaa. Ei tarvinnut itse paljoa stressata!”

Anssi Rönkä, Kuofit

Tarve

Pitkäaikainen asiakkaamme Kuofit halusi avata verkkokaupan ja samalla uudistaa verkkosivustonsa WordPress-alustalle. Verkkokaupan avulla mm. salijäsenyyksien, PT-pakettien ja erilaisten treeni- ja ravinto-ohjelmien ostamisesta haluttiin tehdä aiempaa helpompaa ja houkuttelevampaa.

Ratkaisu

Kuofitin verkkosivustouudistus toteutettiin WordPressin ja sen lisäosan, WooCommerce-verkkokaupan avulla. 

Sivusto rakennettiin turvallisen ja luotettavan valmiin ulkoasuteeman avulla, mikä omalta osaltaan teki projektista varsin kustannustehokkaan. Sivuston ulkoasua muokattiin asiakkaan värimaailman ja toiveiden mukaan niin, että toteutus vastaa käyttäjien tarpeita ja yrityksen ilmettä.

Hyödyt

Kuofitin uudistetuilla sivuilla liikuntapalveluihin tutustuminen ja verkko-ostosten teko on miellyttävää ja hyvin saatavilla. Asiakkaiden on helppo ostaa itselleen sopivia palveluita, koska palvelut esitellään selkeästi ja liikuntapalveluiden tilauksiin voi tutustua omassa rauhassa. Tilauksen voi halutessaan maksaa suoraan verkkokaupassa tai käydä maksamassa paikan päällä salikortin hakemisen yhteydessä. 

Uudistettujen Kuofitin verkkosivujen sisällön hallinta toimii mutkattomasti WordPressin avulla. Myös WooCommerce-verkkokaupan hallinta on helppoa ja mm. erilaisten kampanjoiden luominen verkkokauppaan onnistuu vaivattomasti. WooCommerceen on saatavilla laajasti tukea sekä lisäosia, mikäli verkkokauppaa halutaan laajentaa tulevaisuudessa.

Erityisen hyödylliseksi koettiin myös WordPressin käyttöön annettu opastus ja nopeasti tarjolla ollut apu erilaisten toimintojen haltuunotossa. Sivut valmistuivat asiakkaan toiveen mukaisesti syksyn sesonkiin, jota ennen sivustoa ehdittiin rauhassa testailla ja kehittää yhdessä asiakkaan kanssa.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.