Ylläpitopalvelut

Ylläpito- ja tukipalvelumme takaavat digitaalisen palvelun toimivuuden!

Toteutetun verkkopalvelun tai ohjelmistoprojektin jälkeen tarjoamme myös luotettavat ja vaaditun palvelutason mukaiset ylläpitopalvelut. Haluamme toimia pitkäaikaisena kumppaninasi, ja räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ylläpitoratkaisut.

Ylläpito- ja huolenpitopalveluidemme avulla varmistut, että digitaaliset palvelut ja palvelinympäristö ovat loppuasiakkaiden käytössä missä ja milloin vain.

Ota yhteyttä

Ohjelmiston ylläpitopalvelu sisältää hosting-palvelut ja palvelinten ylläpidon

Toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt ohjelmistojen ja sovellusten hosting-palvelut sekä palvelinten ylläpidon yhteistyössä luotettavien suomalaisten konesalikumppaneiden kanssa. Palvelinrauta ja -ohjelmistot, sekä palvelutaso mitoitetaan yrityksesi tarpeisiin sopiviksi.

Nykyinen tai kehitettävä palvelin voi sijaita myös skaalautuvassa AWS tai Google Cloud -ympäristössä tai kokonaan omalla virtuaalipalvelimella. Oma virtuaalipalvelin on järkevä vaihtoehto, jos tarvitset web-sovelluksellesi eristetyn, tehokkaan ja laajoilla mahdollisuuksilla varustetun ympäristön.

Hosting web-sovellukselle

Hosting-palvelu tarkoittaa, että tarjoamme web-sovellukselle sopivan palvelinympäristön ja huolehdimme sen teknisestä ylläpidosta. Hostingiin voi sisältyä:

  • Automaattinen varmuuskopiointi
  • Kuormanvalvonta
  • Levytilan seuranta
  • Palvelimen käyttöjärjestelmän tietoturvapäivitykset
  • Pilvipalvelimen tai asiakkaan omien Linux-pohjaisten palvelinten ylläpito
  • Palvelimen virhetilanteiden korjaus sovitun vasteajan sisällä

Huolenpitopalvelut sovellusten ja järjestelmien ylläpitoon

Huolenpito laajentaa sovellusten ja järjestelmien teknistä ylläpitoa. Ohjelmiston huolenpitopalvelu räätälöidään yhdessä sopien ja työ laskutetaan tehtyjen toimenpiteiden mukaan. Näitä toimenpiteitä voivat olla mm:

  • Jatkuva palvelinympäristön ylläpito ja huolenpito
  • Pääkäyttäjän tuki ja neuvonta
  • Sovelluksen virhetilanteiden valvonta
  • Muut sopimuksessa erikseen määritellyt toimet: reagointi ja ongelmien selvittäminen vasteaikojen sisällä, muutos- ja korjaustyöt, jatkokehitys

Verkkosivuston ylläpitopalvelu

Sopivalla palvelutasolla varustettu luotettava webhotelli on edullisin tapa kotisivujen ja sähköpostin ylläpitoon. Verkkosivujen tekniseen ylläpitoon (webhosting) sisältyy verkkopalvelun ylläpito palvelimella, kotisivutila, sähköpostipalvelu ja nimipalvelut.

Tarjoamme myös WordPress-verkkosivusi ylläpitoon laajempaa WordPress-huolenpitopalvelua. Palveluun sisältyy teknisen ylläpidon (webhosting) lisäksi jatkuva palvelu, jossa huolehdimme, että WordPress-julkaisualusta sekä siihen asennettujen lisäosien päivitykset ovat aina ajan tasalla – me pidämme huolta WordPress-verkkosivustostasi! Lue myös: Miksi verkkosivujen ylläpito on tärkeää?

Tarvitsetko ohjelmistolle teknistä ylläpitoa tai kattavan huolenpitopalvelun? Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä