WooCommerce-verkkokauppa ja Netvisor-integraatio

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liitto MAOL ry omistaa MFKA-Kustannus Oy:n, joka tuottaa valtakunnallisia kokeita ja oppimateriaaleja koulujen ja muiden oppilaitosten käyttöön.

Hurjan kanssa toimiessa parasta on ollut hyvä yhteistyö ja toimivat lopputuotteet.

Jasmin Välimäki / MAOL ry ja MFKA-kustannus Oy

Tarve

Aiemmin MFKA:n koe- ja oppimateriaalitilaukset hoidettiin verkossa täytettävällä tilauslomakkeella (Questback). Myynti- ja tilausprosessista haluttiin poistaa ylimääräisiä välivaiheita tilauksiin liittyvien töiden sujuvoittamiseksi. Tämän johdosta MFKA halusi uudistaa verkkosivunsa alustalle, jonne on mahdollista toteuttaa myös verkkokauppa.

Ratkaisu

WordPress-pohjaiselle sivustolle perustettiin WooCommerce-verkkokauppa. Toteutimme verkkokauppaan MFKA:n toiveiden mukaiset WooCommercen kustomoinnit ja lisätoiminnallisuudet liittyen esimerkiksi tuotteiden määrä-alennuksiin ja eri tyyppisiin toimitusmaksuihin.

Verkkokaupan ja Netvisorin taloushallintojärjestelmän välille tehtiin integraatio Flashnoden palvelulla. Tilaukset kulkeutuvat integraation kautta suoraan kirjanpitoon, jossa niitä voidaan käsitellä eteenpäin laskuina.

Sivuston ulkoasun on toteuttanut Grafiant.

Hyödyt

Verkkokauppa on helpottanut tilaus- ja myyntiprosessia erittäin paljon. Tilaukset viedään automaattisesti Netvisoriin Flashnode-integraation kautta, mikä sujuvoittaa tilausten laskuttamista.

Toteutimme myös MAOL ry:lle oman verkkosivuprojektin. Lue tästä MAOL ry:n asiakastarina.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.