Verkkosivuston uudistuksen tekninen toteutus

Precedo Consulting Oy on myynnin konsultointi- ja koulutuskumppani, joka tarjoaa asiakkailleen pysyvää kilpailuetua myynnin johtamisen, B2B-myynnin ja rekrytoinnin parissa. Precedo Consultingin asiakkaisiin kuuluu kymmeniä oman alansa markkinajohtajayrityksiä ja lukuisia paikallisia, kehityshenkisiä yrityksiä ja organisaatioita.

Haemme aina yhteistyökumppaneiksemme alansa parhaita toimijoita, joilla on kuitenkin käytännönläheinen ja mutkaton ote työhön. Yhteistyö Hurjan tiimin kanssa sujui erittäin hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

– Marko Hänninen, Precedo Consulting Oy

Tarve

Precedo Consultingin uudistuneen palveluvalikoiman myötä verkkosivustolle haluttiin uudistusta tukevia, laajoja muutoksia. Markkinoinnin ja uusasiakashankinnan takia oli tärkeää, että yrityksen oma palveluvalikoima on esitelty verkkosivustolla selkeästi ja mielenkiintoisesti.

Uuden sivuston tuli palvella yrityksen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, joten pelkkä sisältöjen päivittäminen aiemman verkkosivutoteutuksen ehdoilla ei tuntunut enää riittävältä. Muutoksia haluttiin myös ulkoasuun ja sisällönhallintaan sekä visuaaliseen toteutukseen.

Ratkaisu

Verkkosivuston ulkoasusuunnitelman toteutti mainostoimisto Grafiant ja me huolehdimme teknisestä kehitystyöstä. Ulkoasusuunnittelussa hyödynnettiin prototyyppausta, jotta uuden verkkosivuston ilmeestä ja toiminnallisuuksista oli helppo viestiä ennen varsinaista koodausvaihetta.

Toteutimme Precedo Consulting Oy:n uuden verkkosivuston WordPress-alustalle: teimme ulkoasusuunnitelman mukaisen yksilöllisen WordPress-teeman ja sivupohjat, joissa oli mukana kaikki asiakkaan tarvitsemat toiminnallisuudet. 

Verkkosivuprojektiin kuului myös mm. sivuston testaus, tekninen hakukoneoptimointi, tietoturvaratkaisut ja editorin käyttöön liittyvä ohjeistus sivuston ylläpitäjille. Ja tietenkin huolehdimme siitä, että sivusto latautuu nopeasti ja toimii moitteetta kaikilla päätelaitteilla.

Hyödyt

Precedo Consultingin uusi, nykyaikainen ja nopeasti latautuva sivusto tarjoaa kävijälle miellyttävän kokemuksen. Yrityksen palvelut löytyvät helposti ja ulkoasu vastaa Precedo Consultingin uudistunutta ilmettä. Tekniset ja sisällölliset ratkaisut tukevat tehokkaita analytiikkaan perustuvia markkinointitoimenpiteitä.

Sivuston hallinta on looginen, ylläpitäjien tarpeita vastaava kokonaisuus, jossa hyödynsimme WordPressin Gutenberg -editorin parhaita puolia (ks. myös blogiteksti Gutenbergistä). Palveluiden hallinta toteutettiin yksilöllisesti räätälöityinä sisältötyyppeinä (Custom Post Type, CPT). 

Projektin jälkeen asiakkaamme sivuston tekninen ylläpito ja tietoturvan ajantasaisuus pysyvät priimakunnossa WordPress-huolenpitopalvelumme avulla. 

Kokonaisuudessaan verkkosivuprojektin aikataulu oli varsin tehokas, mistä kiitos asiakkaallemme, asiantunteville kumppaneillemme mainostoimisto Grafiantille sekä markkinoinnin ja analytiikan osaajille Mertanen Analyticsilla.

Haluaisitko sinäkin nykyaikaisen ja nopeasti latautuvan verkkosivun?

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.