Salmi Platform Oy tarjoaa digitaalisia ratkaisuja matkailun ja tapahtumien tarpeisiin. Yrityksen tuotteet ja palvelut helpottavat matkailu- ja tapahtuma-alan päivittäistä työtä ja tehostavat asiakkaan liiketoiminnan prosesseja. Salmi Platform Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) sekä monipuoliset data- ja analytiikkapalvelut.

Ratkaisu – Lisätty todellisuus ja Salmi AR-sovellus

Kehitimme Salmi Platform Oy:lle lisätyn todellisuuden ratkaisujen toteuttamista varten Salmi AR-sovelluksen, joka sisältää tarvittavat työkalut AR-sisältöjen tuottamiseen, hallinnointiin ja käyttöön. Salmi AR -kokonaisuutta on helppoa ja nopeaa hyödyntää matkailu- ja tapahtuma-alalla erilaisissa tilanteissa.

Käyttäjälle, eli matkailu- ja tapahtuma-alan asiakkaalle, näkyvin osa Salmi AR:stä on sovelluskaupasta omalle mobiililaitteelle (Android tai iOS) ilmaiseksi ladattava, helppokäyttöinen Salmi AR-sovellus. Käyttäjän Salmi AR -sovellus on katseluikkuna juuri niille asioille, joita matkailu- tai tapahtumapalveluiden tuottaja haluaa asiakkailleen lisätyn todellisuuden avulla esitellä.

Ylläpitäjän tärkein Salmi AR -työkalu on hallinta-alusta, jossa luodaan ja hallinnoidaan lisätyn todellisuuden sisältöä. AR-sisältö voi olla valokuvia, videoita, ääntä tai tekstiä. Myös 3D-animaatiot tai muut laajemmat digitaaliset sisällöt sopivat Salmi AR -kokonaisuuteen.

Tutustu toteutuksiin!

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK): kolme AR-kokonaisuutta

Miehikkälän Salpalinja-museolla, Nuorisokeskus Anjalassa ja Vironlahden Bunkkerimuseon Tuntemattoman polulla tutustutaan Suomen sotahistoriaan ja sotien aikaiseen kulttuuriin.

AR-toteutukset tarjoavat vierailijoille aitoja tunnelmia menneistä ajoista. 360o kuvat bunkkereista, 3D-malli 1000 kilogramman lentopommista ja Tuntemattoman polun pelillisyys tuovat alueen historian osaksi nykypäivää.

Juankosken Ruukki ry: Jussista Juiceksi AR-kierros

Monipuolinen kansantaiteilijamme Juice Leskinen vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Juankoskella, Pohjois-Savossa. 

Juicen kertomus tuotiin Salmi AR -sisällöksi, jossa tarinaa elävöittävät mm. 3D-kitara, musiikki, sekä erilaiset kuvat, äänet ja videot. Salmi AR virittää matkailijat Juicen tunnelmiin erinomaisella otteella.

Puijo Peak: Suomen eläimet AR-kierros

Puijo on Kuopion suosituimpia käyntikohteita erityisen upean ympäristön ja luonnon vuoksi. 

Salmi AR-sisällöksi viedyt Suomen luonnon eläimet hämmästyttävät ja ihastuttavat Puijo Peakin luontopolkujen varrella.

Kuopion korttelimuseo: Suutarin kengissä AR-kierros

Kuopion kulttuurihistoriallisen museon korttelimuseossa Kuopion historiaa esitellään teemojen ja museokotien kautta. 

Teemaan sopiva AR-sisältö, kuten kenkien kertomukset, suutarin ammattiin liittyvät työkalut ja kahvinjuonnin historia, ilahduttavat museon kävijöitä kokonaan uudella tavalla!

Kuopion kaupunki: Minna Canth AR-kierros

Salmi AR:llä luotiin Kuopion kaupungin kanssa Minna Canthin juhlavuoden 2019 kunniaksi AR-kierros, jossa käyttäjä tutustuu Minna Canthin maailmaan. 

On kiehtovaa kohdata Kuopio sellaisena, kuin Minna Canth sen näki!

Jätä yhteydenottopyyntö