Salmi Platform Oy tarjoaa digitaalisia ratkaisuja matkailun ja tapahtumien tarpeisiin. Yrityksen tuotteet ja palvelut helpottavat matkailu- ja tapahtuma-alan päivittäistä työtä ja tehostavat asiakkaan liiketoiminnan prosesseja. Salmi Platform Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat mm. lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) -sovellus sekä monipuoliset data- ja analytiikkapalvelut.

Ratkaisu – Salmi AR lisätty todellisuus -sovellus

Kehitimme Salmi Platform Oy:lle lisätyn todellisuuden ratkaisujen toteuttamista varten Salmi AR -sovelluksen, joka sisältää tarvittavat työkalut AR-sisältöjen tuottamiseen, hallinnointiin ja käyttöön. Salmi AR -kokonaisuutta on helppoa ja nopeaa hyödyntää matkailu- ja tapahtuma-alalla erilaisissa tilanteissa.

Käyttäjälle, eli matkailu- ja tapahtuma-alan asiakkaalle, näkyvin osa Salmi AR:stä on sovelluskaupasta omalle mobiililaitteelle (Android tai iOS) ilmaiseksi ladattava, helppokäyttöinen Salmi AR –mobiilisovellus. Käyttäjän Salmi AR lisätty todellisuus -sovellus on katseluikkuna juuri niille asioille, joita matkailu- tai tapahtumapalveluiden tuottaja haluaa asiakkailleen lisätyn todellisuuden avulla esitellä.

Ylläpitäjän tärkein Salmi AR -työkalu on hallinta-alusta, jossa luodaan ja hallinnoidaan lisätyn todellisuuden sisältöä. AR-sisältö voi olla valokuvia, videoita, ääntä tai tekstiä. Myös 3D-animaatiot tai muut laajemmat digitaaliset sisällöt sopivat Salmi AR -kokonaisuuteen.

Tutustu toteutuksiin!

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK): kolme AR-kokonaisuutta

Miehikkälän Salpalinja-museolla, Nuorisokeskus Anjalassa ja Vironlahden Bunkkerimuseon Tuntemattoman polulla tutustutaan Suomen sotahistoriaan ja sotien aikaiseen kulttuuriin.

AR-toteutukset tarjoavat vierailijoille aitoja tunnelmia menneistä ajoista. 360o kuvat bunkkereista, 3D-malli 1000 kilogramman lentopommista ja Tuntemattoman polun pelillisyys tuovat alueen historian osaksi nykypäivää.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (XAMK): AR-sovelluksessa sotilaita bunkkerissa.
Juankosken Ruukki ry: Jussista Juiceksi AR-kierros: 3D-kitara ja Juice AR-sovelluksessa.

Juankosken Ruukki ry: Jussista Juiceksi AR-kierros

Monipuolinen kansantaiteilijamme Juice Leskinen vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Juankoskella, Pohjois-Savossa. 

Juicen kertomus tuotiin Salmi AR -sisällöksi, jossa tarinaa elävöittävät mm. 3D-kitara, musiikki, sekä erilaiset kuvat, äänet ja videot. Salmi AR virittää matkailijat Juicen tunnelmiin erinomaisella otteella.

Puijo Peak: Suomen eläimet AR-kierros

Puijo on Kuopion suosituimpia käyntikohteita erityisen upean ympäristön ja luonnon vuoksi. 

Salmi AR lisätyn todellisuuden sovelluksessa sisällöksi viedyt Suomen luonnon eläimet hämmästyttävät ja ihastuttavat Puijo Peakin luontopolkujen varrella.

Puijo Peak: Suomen eläimet AR-kierros: karhu AR-sovelluksessa.
Kuopion korttelimuseo: Suutarin kengissä AR-kierros: maalaukset AR-sovelluksessa.

Kuopion korttelimuseo: Suutarin kengissä AR-kierros

Kuopion kulttuurihistoriallisen museon korttelimuseossa Kuopion historiaa esitellään teemojen ja museokotien kautta lisätyn todellisuuden sovelluksessa. 

Teemaan sopiva AR-sisältö, kuten kenkien kertomukset, suutarin ammattiin liittyvät työkalut ja kahvinjuonnin historia, ilahduttavat museon kävijöitä kokonaan uudella tavalla!

Kuopion kaupunki: Minna Canth AR-kierros

Salmi AR:llä luotiin Kuopion kaupungin kanssa Minna Canthin juhlavuoden 2019 kunniaksi AR-kierros, jossa käyttäjä tutustuu Minna Canthin maailmaan. 

On kiehtovaa kohdata Kuopio sellaisena, kuin Minna Canth sen näki!

Kuopion kaupunki: Minna Canth AR-kierros: Minna Canth AR-sovelluksessa.

Salmi Platform Oy – AR-ratkaisut
Lue lisää Hurjan AR-palveluista!

Jätä yhteydenottopyyntö