Laaja verkkosivustouudistus

Hurja oli meille entuudestaan tuttu kumppani. He tunsivat hyvin sivustouudistukseen liittyvät tarpeemme ja olivat jo valmiiksi perillä teknisistä vaatimuksista. Positiivisen aiemman kokemuksen myötä Hurja oli luonteva valinta projektin toteuttajaksi. Tuotettu sivusto on onnistunut ratkaisu tarpeisiin ja visuaalinen raikastus ilmeeseemme, minkä lisäksi se mahdollistaa monipuoliset jatkokehitysmahdollisuudet tulevaisuudessa.

Apetit on kotimainen elintarvikeyhtiö, jonka missiona on tarjota kuluttajille kasvipohjaisiin raaka-aineisiin perustuvia, terveellisiä ja maistuvia ruokaratkaisuja. Apetit haluaa tarjota kuluttajille kattavasti tuote- ja reseptitietoa myös netin kautta.

Tarve

Apetitilla oli neljä eri kohderyhmille suunnattua sivustoa, joiden ylläpito ja hallinta oli myös hajautettu eri paikkoihin. Sivustot haluttiin yhdistää, jotta kaikki tieto löytyisi selkeästi yhdestä osoitteesta ja sivujen hallinta tapahtuisi saman hallintakäyttöliittymän kautta.

Ratkaisu

Uudessa verkkosivustossa Apetitin kuluttaja-asiakkaiden, ammattilaisasiakkaiden sekä konserniin kuuluvan Avenan sisällöt löytyvät yhden laajan sivuston alta. Koska sisältöä on paljon, kiinnitettiin suunnittelussa erityistä huomiota siihen, että sivusto ei muutu raskaaksi tai epäselväksi käyttäjän eikä ylläpitäjän näkökulmasta. WordPress-pohjaiseen toteutukseen on tehty useita eri rajapintoja, muun muassa Apetitin tuotetieto- ja reseptipankkeihin. Sivuston sisäisessä haussa käytetään AddSearchin hakutoiminnallisuuksia.

Hyödyt

Nykyinen sivusto helpottaa sisällönhallintaa merkittävästi verrattuna aiempaan usean sivuston ratkaisuun. Uusi sivusto on selkeämpi sekä vähittäiskaupan asiakkaille että ammattilaiskeittiöiden työntekijöille. Integraatiot tietopankkeihin nopeuttavat ylläpitoa ja automatisoivat sivuston hallintaa.

Verkkosivutoteutusten lisäksi olemme toteuttaneet useita kampanjasivustoja yhteistyössä mainostoimistojen kanssa yhtiön tuotteiden ympärille.

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.