Hurja Solutions on yksi Suomen parhaista työpaikoista

28.4.2022 08:51

Hurja Solutions on yksi Great Place to Workin vuonna 2022 julkaisemista Suomen parhaista työpaikoista. Hurja sijoittui pienten yritysten sarjassa sijalle 9.

Great Place to Work® tutkii Suomessa vuosittain noin 150 organisaatiota ja myöntää kriteerien täyttyessä organisaatioille Great Place to Work -sertifioinnin. Sertifioiduista organisaatioista 50 tutkimuksessa korkeimmat pisteet saanutta julkaistaan lisäksi vuosittain Suomen Parhaat Työpaikat -listalla.

Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Tutkitusti hurjan mahtava työpaikka

Teetimme syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa Great Place to Work®:in Trust Index -henkilöstötutkimuksen, jossa Hurjalle myönnettiin Great Place To Work® -sertifiointi.

Syksyllä toteutetusta henkilöstötutkimuksesta saimme tutkittua tietoa siitä, että työntekijämme pitävät Hurjaa kokonaisuudessaan mahtavana työpaikkana. Great Place to Work -väittämän ”kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” kohdalla hurjalaiset olivat 100 %:sesti samaa mieltä! Lue lisää tutkimustuloksista: Hurja Solutions Oy on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin.

Työntekijöiden viihtyminen on avain kasvuun

Yksi strategisista valinnoistamme on olla paras työpaikka työntekijöillemme, sillä uskomme sen olevan avain kasvuun. Osaaminen on kivijalka tarjoamillemme palveluille ja ratkaisuille, joilla mahdollistamme sekä oman että asiakkaidemme menestymisen. Työntekijöiden viihtyminen on siis ensiarvoisen tärkeää.

Arvot ohjaavat tekemistämme ja yksi Hurjan tärkeimmistä arvoista on joukkuehenki. Joukkuehenki tarkoittaa meillä, että teemme töitä yhtenä joukkueena ja pelaamme samaan maaliin. Avoimuus ja kannustava työyhteisö ovat meille tärkeitä ja haluamme kokea onnistumisia yhdessä. Hurjalla me kunnioitamme toisiamme ja huolehdimme kukin omalta osaltamme työssä viihtymisestä.

Kiitos tästäkin saavutuksesta kuuluu koko hurjalle tiimille!

Lisätietoja: Vili Härkönen, CEO, 044 0653 700, vili.harkonen@hurja.fi

Sopisitko sinä Hurjaan joukkoomme? Heittäydy villiksi ja heitä meitä hakemuksella, sillä laajennamme jatkuvasti osaamistamme asiakastarpeiden kasvaessa.


Hurja on kuopiolainen ohjelmistotalo, jossa suhtaudutaan tekemiseen ammattitaitoisella otteella ja sopivan rennolla meiningillä. Tiimissämme on jo yli kaksikymmentä alaan intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista. Toteutamme asiakkaidemme kilpailukykyä tehostavia ohjelmistokehityksen palveluita, muuttuvan maailman tarpeisiin.

Rakennamme verkkopalveluita, räätälöityjä ohjelmistoja, mobiiliapplikaatiota sekä lisätyn todellisuuden (AR) -sovelluksia ratkaisuhakuisella asenteella ja väkevällä ammattitaidolla. Visiomme on tuoda huippuosaamisella ratkaisut maailmanluokan menestykseen. Kuopiosta käsin palvelemme ympäri Suomen asiakkaitamme, joille vahvan osaamisemme ja oman jatkuvan kehityksemme myötä voimme toimia parhaana mahdollisena kumppanina.

Jätä yhteydenottopyyntö