Hurja Solutions Oy panostaa kasvuun vahvistamalla rivejään ratkaisukonsultilla

Julkaistu 17.8.2021 | Päivitetty 4.11.2022

Tiedote.

Ratkaisukonsultti löytää oikeat osaajat ja teknologiat, joilla asiakasyritysten liiketoiminnalliset haasteet voidaan ratkaista.

Niko Haatainen on aloittanut Hurja Solutions Oy:llä ratkaisukonsulttina. Hänen tehtävänään on selvittää asiakasyritysten tekniset tarpeet pintaa syvemmältä sekä löytää parhaat ja tehokkaimmat ratkaisut niiden täyttämiseksi.

Niko Haatainen on kokenut ja monipuolinen ohjelmistoalan ammattilainen. Hän on toiminut vaativissa projekteissa niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin mm. johtavana kehittäjänä ja ratkaisuarkkitehtina, sekä johtanut erilaisia projekteja, joissa on kehitetty uutta teknologiaa, autettu asiakkaita parantamaan nykyisiä ratkaisuitaan ja luotu kansainvälisesti menestyneitä ohjelmistotuotteita. Lisäksi Niko on tehnyt teknistä myyntityötä ja toiminut erilaisissa yritysjohdon positioissa. Hän on työskennellyt mm. kehitysjohtajana itseohjautuvien ajoneuvojen ohjelmistoihin erikoistuneella Unikiella, teknologiajohtajana Symbiolla ja viimeisimpänä IT-konsultoinnin yrittäjänä.

Pitkän ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta Niko pystyy tuomaan yhteen niin asiakkaan johdon ja asiantuntijat kuin Hurja Solutionsin projektijohdon ja ohjelmistokehittäjät. Hän myös varmistaa, että projektit etenevät kaikkien osapuolten odotusten mukaisesti. Niko tulee toimimaan asiakasrajapinnassa ohjelmistoprojektien ratkaisuarkkitehtina sekä uusien asiakkuuksien ja alihankintakumppanuuksien hankkijana.

“Meillä asiakas on aina keskiössä, joten tärkein tehtävämme on varmistaa, että ohjelmistokehitysprojektimme tuottavat aidosti arvoa asiakkaalle. Ratkaisukonsultti selvittää työssään asiakkaiden liiketoiminnalliset haasteet ja löytää näihin parhaat ohjelmistokehityksen ratkaisut. Asiakastarpeen aito ymmärtäminen varmistaa, että projekteissa tehdään juuri oikeita asioita”, Hurja Solutions Oy:n toimitusjohtaja Vili Härkönen kiteyttää.

“On hienoa työskennellä yhdessä asiakkaistaan aidosti välittävän, dynaamisen ja kasvavan yrityksen kanssa. Haluan olla osana Hurja Solutionsin tarinaa ja mukana kasvattamassa liiketoimintaamme osana koko Suomen teknologiasektoria”, Niko Haatainen kertoo.

Yhteystieto

Kuva: Niko Haatainen

Lisätietoja:
Vili Härkönen, CEO, 044 0653 700
Niko Haatainen, ratkaisukonsultti, 040 7285 757

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.