Hurja.cs lähtee uuteen Kanaliiga-kauteen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta ja tähtää sarjan voittoon

Julkaistu 26.8.2021 | Päivitetty 17.11.2022

Hurja.cs -tiimi pelaa taas Suomen suurinta elektronisen urheilun firmaliigaa. Uusi Kanaliiga-kausi alkaa maanantaina 30.8. Kanaliigan Counter-Strike: Global Offensive -turnauksia pelataan kahdeksalla eri sarjatasolla ja Hurja.cs lähtee tänä vuonna kauteen toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Challengers-sarjasta. Kausi muodostuu runkosarjapeleistä, pudotuspeleistä sekä finaalitapahtumasta.

Hurja.cs -joukkue

Hurja.cs joukkueen kokoonpano: Joonas (kapteeni), Oki, Jesse, Henri, Santeri

Hurja.cs on pelannut aiemmin Kanaliiga-kausilla 5 ja 6. Valitettavasti viime kausi jäi väliin pelaajapuutteiden vuoksi. Nyt tulevalle kaudelle on saatu kiinnitettyä tuore hurja vahvistus Santeri ja joukkue on valmis raakaan vääntöön. Odotukset kaudelle ovat kovat, sillä Hurja.cs:llä on vain yksi tavoite: sarjan voitto!

Hurja.cs pelaa kahdeksannen kauden ensimmäisen pelinsä 1.9.2021 CS:Go -turnauksessa, kun vastustajaksi kauden ensimmäiseen kohtaamiseen saapuu OEM Finland Oy.

Kysyimme Hurja.cs -joukkueelta miten valmistautuminen on sujunut ja mitä odotuksia heillä on kaudelle?

Joonas:
“Odotuksethan ovat aina korkeella. Viime kausi jäi väliin kun meillä ei ollu viidettä pelaajaa. Nyt sitten Santeri tuli vahvistukseksi ja ollaan vähän keretty harjoittelemaankin. Saa nähdä, että minkälainen taso tuolla toiseksi korkeimmalla Challenger-tasolla on, mutta tavoitteena olisi päästä joukkueen kanssa pudotuspeleihin. Ja että koko joukkue olisi pelillisesti parempi kuin aiemmilla kausilla.”

Oki:
“Olen käyttänyt tuhansia tunteja harjoitellen tulevia koitoksia varten. Tarkkoja viivoja on piirretty ja kulmat on laskettu. Odotan eniten tulevalta kaudelta, että pääsemme taas levittämään Hurjan ilosanomaa turnauksessa.”

Jesse:
“Valmistautuminen tulevaan kauteen on sujunut perinteisesti: asensin pelin ja säädin crosshairin kuntoon. Odotuksena olisi olla heittämättä vääriä savuja.”

Henri:
“Valmistautuminen tähän kauteen on eronnut aikaisemmista kausista niin, että pelaaminen on jätetty kokonaan pois. Odotuksena on voittaa kaikki pelit ja nousta Masteriin.”

Santeri:
“Valitettavasti meidän suunnitellut korkeanpaikan harjoittelut peruuntuivat yltyneen koronatilanteen vuoksi. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Vuosia Hurjalla työn alla ollut ”Piti mennä A mut mentiinkin B” -algoritmi on nyt saatu valmiiksi ja vastustajat voivat vain arvailla minne hyökkäyksemme tulevat sijoittumaan.”

Mikä Kanaliiga?

Kanaliigan toiminta käynnistyi vuonna 2018. Liigan tavoitteena on tarjota e-urheilun firmaliiga vaihtoehtona perinteisten urheilulajien firmaliigoille. Kanaliiga toimii vapaaehtoisvoimin ja toimintaa kehitetään yhteisön ja yhteistyökumppanien avulla. Pelejä pelataan joka kuukausi ja mukana on satoja joukkueita. Turnauksia järjestetään mm. peleissä PlayerUnknown’s BATTLEGROUNDS, Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League ja Dota 2. Lähde: Kanaliiga

Jätä yhteydenottopyyntö

    Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.