Miksi heittäytyisit hurjaksi?

Tule luomaan kanssamme koodia, jolla on merkitystä nyt ja huomenna. Saattaa kuulostaa hieman kliseiseltä, mutta sitä me tavoittelemme. Me Hurjalla haluamme, että jokainen hurja kokee olevansa merkityksellinen. Pidämme arvossa turvallista työympäristöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä ja tuoda rohkeasti esille omia näkemyksiään. Lisäksi pyrimme aktiivisesti laajentamaan yhteiskunnallista vaikutustamme. Lue lisää vastuullisuuden toteutumisesta Hurjalla täältä!

Hurja on juuri sopivan kokoinen ohjelmistotalo, jotta kenenkään ei tarvitse näytellä valmiiksi määriteltyä roolia – jos ei sitä halua. Hurja ei ole startup, jossa kaikki on vielä kesken ja hakusessa. Eikä myöskään liian iso korporaatio, jossa työntekijä jää helposti byrokratian rattaisiin. Meillä tekijöillä on mahdollisuus etsiä omaa erityisosaamisaluettaan erityyppisissä projekteissa, tai keskittyä niihin omimpiin. Haluamme Hurjalla antaa työntekijöillemme mahdollisuuden keskittyä itseä kiinnostaviin työtehtäviin, emmekä esimerkiksi pakota asiantuntijoita esimiestehtäviin.
Katso avoimet työpaikkamme

Yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2022

Hurja Solutions oli yksi Great Place to Workin vuonna 2022 julkaisemista Suomen parhaista työpaikoista. Hurjien lämmin innostus omaa työtään kohtaan paistaa läpi ja ruokkii itseään ja työilmapiirissä huokuu toisten arvostus, rentous, huumori ja lämmin ryhmähenki!

Jätä avoin hakemus

Hurja on 100%:sesti todella hyvä työpaikka

Vuoden 2022 henkilöstötutkimuksesta saimme tutkittua tietoa siitä, että työntekijämme pitävät Hurjaa kokonaisuudessaan mahtavana työpaikkana. Great Place to Work -väittämän ”kokonaisuudessaan tämä on todella hyvä työpaikka” kohdalla hurjat olivat 100 %:sesti samaa mieltä!

Jätä avoin hakemus

Mitä Hurja tarjoaa työntekijälle?

Avoimet työtehtävät

Jätä avoin hakemus

Eikö sopivaa tehtävää näy, mutta sopisit hyvin hurjaan joukkoon? Heittäydy villiksi ja heitä meitä hakemuksella, sillä laajennamme jatkuvasti osaamistamme asiakastarpeiden kasvaessa.

Jätä avoin hakemus

Uratarinat

Tie UX/UI-suunnittelijaksi ja saavutettavuusasiantuntijaksi

Jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta.

Hurjalla tavoitteenamme on tarjota työntekijöillemme mahdollisuus kasvaa kanssamme inspiroivassa ja tavoitteita tukevassa työyhteisössä, missä jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja on mahdollisuuksia oppia jotain uutta - toki aina yksilön omat uratoiveet etusijalla!

Lue lisää

Hurjan arvot

Joukkuehenki

Teemme töitä yhtenä joukkueena. Autamme toisiamme, jaamme haasteet sekä onnistumiset oppiaksemme.
Kunnioitamme toisiamme ja huolehdimme kukin omalta osaltamme työviihtyvyydestä.

Uskomme, että hyvä työilmapiiri heijastuu myös asiakkaalle.

Jatkuva kehittyminen

Meillä on hurjasti erilaista osaamista, mitä myös kehitämme jatkuvasti.
Seuraamme ja omaksumme uusia teknologioita ja menetelmiä, jotta voimme tarjota asiakkaille aidosti moderneja ratkaisuja.

Arvostamme yksilöllisiä eroja ja teemme töitä tasa-arvon edistämiseksi.

Ammattiylpeys

Teemme hurjan nättiä koodia, josta sekä me, että asiakkaamme voivat olla ylpeitä. Me kartamme purkkaviritelmiä.

Kaiken keskiössä on laatu ja olemme siitä ylpeitä. Meillä on taitoa ja näkemystä luoda kestävää ja merkityksellistä koodia muuttuvan maailman vaatimuksiin.

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille merkityksellisyyttä ja avoimuutta. Toimimme arvojemme pohjalta avoimesti, suoraselkäisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Vaalimme turvallista työympäristöä, jossa jokainen voi kokea merkityksellisyyttä: olla oma itsensä ja tuoda näkemyksiään julki. Etsimme myös aktiivisesti keinoja laajentaa yhteiskunnallista vaikuttavuutta.